Дружество на запасното войнство получи своето знаме

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юли 6, 2019 10:27

Дружество на запасното  войнство получи своето знаме

Председателят на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР) о.р. ген. Златан Стойков връчи официално знамето на създаденото общинско дружество в Тополовград.
Това стана на 28 юни на тържество в сакарския град, на което присъстваха 30 от членовете на сдружението, бивши офицери и сержанти от армията и МВР. На срещата генерал Стойков разказа за историята, настоящето и целите на тази военно – патриотична организация, както я нарече той.
Пожела тополовградското дружество да разширява своя състав и да укрепва позициите си, като мощна непартийна и неполитическа структура в местното обществено пространство.
Генералът изказа и своето пожелание от 30 дружеството да стигне до 300 членове в общината. Изрази увереност, че многобройните организации и дружества от този характер в страната, постепенно ще намерят своя път към обединението и единението си в името на майка България.
Председателят на тополовградското дружество о.р. подп. Добрин Бакалов и секретаря Атанас Атанасов приветстваха гостите и изразиха увереност, че положеното добро начало със създаването на местната структура ще намери своето по-нататъшно развитие, укрепване и достойно място в общината и като част от СОСЗР.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юли 6, 2019 10:27
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.