Дружество на запасното войнство получи своето знаме

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юли 6, 2019 10:27

Дружество на запасното  войнство получи своето знаме

Председателят на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР) о.р. ген. Златан Стойков връчи официално знамето на създаденото общинско дружество в Тополовград.
Това стана на 28 юни на тържество в сакарския град, на което присъстваха 30 от членовете на сдружението, бивши офицери и сержанти от армията и МВР. На срещата генерал Стойков разказа за историята, настоящето и целите на тази военно – патриотична организация, както я нарече той.
Пожела тополовградското дружество да разширява своя състав и да укрепва позициите си, като мощна непартийна и неполитическа структура в местното обществено пространство.
Генералът изказа и своето пожелание от 30 дружеството да стигне до 300 членове в общината. Изрази увереност, че многобройните организации и дружества от този характер в страната, постепенно ще намерят своя път към обединението и единението си в името на майка България.
Председателят на тополовградското дружество о.р. подп. Добрин Бакалов и секретаря Атанас Атанасов приветстваха гостите и изразиха увереност, че положеното добро начало със създаването на местната структура ще намери своето по-нататъшно развитие, укрепване и достойно място в общината и като част от СОСЗР.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юли 6, 2019 10:27
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама