Доц. Живко Колев получи почетния знак на Любимец

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова април 9, 2016 19:33

Доц. Живко Колев получи почетния знак на Любимец

Акценти

 • Колективът на болницата също уважи юбилея на доц. Колев и от своя страна го зарадва с авторски подарък.

Свързани публикации

Почетния знак на община Любимец и подарък – авторска картина, получи доцент Живко Колев. Поводът за награждаването му бе отбелязване на 80-годишния юбилей на управителя на Специализирана болница за продължително лечение и рехабилитация в града.

Развълнуваният лекар сподели: „Нито за миг не съм се колебал дали да продължа да работя в тази болница. Дори и в най-трудните моменти, когато финансите бяха оскъдни, когато персоналът не достигаше, а дори нямаше и достатъчно подготвени специалисти, аз вярвах, че тя ще има бъдеще и ще се развива. Естествено това не можеше да стане без колектива, който ме подкрепяше през последните шест години. Друго важно нещо, което искам да споделя пред всички вас – Специализирана болница в Любимец ще бъде една от двете болници в България, които ще предлагат лечение на Болест на Бехтерев. Това е благодарение на Андулационната терапевтична система, която притежава болницата, благодарение на финансовата подкрепа от страна на общината. Още веднъж искам да благодаря на цялото общинско ръководство затова, че ни подкрепят и най-важното – че повярваха в нашите възможности.“

Колективът на болницата зарадва доцента с авторски подарък.

На професионалният празник на здравния работник и Международния ден на здравето – 7 април освен кметът на Любимец инж. Анастас Анастасов, в болницата дойдоха председателят на Общински съвет Любимец – Мария Станкова и заместник-кмета Илия Илиев.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова април 9, 2016 19:33
Напиши коментар

3 Коментара

 1. Mariana Stoyanova Rod Hannon април 10, 13:47

  Поздравления !!!
  Той се е доказал години назад . Наистина, само някои бивши ръководства в Харманли не поискаха да признаят един истински добър професионалист .
  Жалко за Харманли !
  Ако всички бяха като него и ако я нямаше типично нашенската завист ……

  Отговори на този коментар
 2. пациент април 10, 08:18

  Поздравления за доктора! Явно в Любимец умеят да привличат и ценят качествените хора.

  Отговори на този коментар
 3. бистра април 9, 23:08

  нека бог да благослови доцент колив и целия колектив ивинаги да помагат на нуждаещите ние също се лекуваме с моето момче исус и сме много.доволни целия персонал.бог да ги закриля

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

 • 9 919 014 преглеждания