Доставката на „Топъл обяд у дома“ продължава в сакарския край

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 6, 2020 07:39

Доставката на „Топъл  обяд у дома“ продължава  в сакарския край

Акценти

  • Регионален вестник, # 26/910 година XVII, 3 - 9 юли 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Общо 140 уязвими лица от община Тополовград ще продължат да получават „топъл обяд”.
Подписано е допълнително споразумение за удължаване на срока на договора на проект „Осигуряване на топъл обяд у дома в община Тополовград в условията на Извънредна ситуация 2020” до 24 юли 2020 г. Проектът се финансира от националния бюджет чрез Агенция социално подпомагане.
Община Тополовград стартира изпълнението на проекта на 4 май 2020г. В кухните на Домашен социален патронаж в града и Социално предприятие – с. Устрем продължава приготвянето и доставката по домовете на потребителите супа, основно ястие, хляб и веднъж седмично десерт. В съответствие със санитарно-хигиенните изисквания и спазване на всички мерки, готовата храна се доставя в пластмасови кутии за еднократна употреба.
При необходимост се осигурява съпътстваща подкрепа за снабдяване на потребителите с необходимите им лекарства и продукти от първа необходимост, които ще бъдат закупени с техни лични средства.

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 6, 2020 07:39
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 925 805 преглеждания