Доситеевци нагостиха депутати с карталачета и получиха обещание за спортна площадка

Милена Митева
От Милена Митева март 13, 2019 15:26

Доситеевци нагостиха депутати с карталачета и получиха обещание за спортна площадка

Депутати обядваха с карталачета и сусамени баници и обещаха на кулинарните от с. Доситеево изграждане на спортна площадка. Това стана днес, когато жители на харманлийското село бяха на гости в парламента и занесоха на политиците приготвените от тях вкусни дарове и сувенири.

По време на пресконференция в една от залите на НС председателят Цвета Караянчева, председателят на парламентарната комисия Цветан Цветанов, депутатите Делян Добрев и д-р Георги Станков обясниха на гостите си какви са реализираните проекти в община Харманли. Пред тях кметът на Доситеево Митко Вълчев сподели, че селото има нужда от изграждане на площадка за развитието на спорта, за която има място в двора на читалището. Той увери народните представители, че културната дейност в сградата кипи, но е нужно да се развива и спортът.

След като домакините се съгласиха и обещаха да изпълнят желанието на своите гости,  новината бе посрещната с аплодисменти.

Към групата на доситеевци се присъединиха и жители на селата Бисер, Българин и Черепово. Поканата за гостуването си в парламента те получиха от депутата на ГЕРБ  д-р Георги Станков по време на панаира в село Доситеево, на който той бе гост.

Милена Митева
От Милена Митева март 13, 2019 15:26
Напиши коментар

5 коментара

 1. Факира Мити март 14, 14:08

  Много съм слушал за магическата сила на карталачетата но вече се убедих в това Опитвайки ги след по малко от час управляващите преосмислиха намерението си за амнистирането на дълговете на вероизповеданията Карталачетата показаха и на водещия на делегацията гн Вълчев бъдещото му работно място където той се запозна с бъдещите си колегиПовече от ясно е че включвайки в делегацията си хора от други села се цели в спечелването на преференциалния вот във похода си към парламента. Нека гн Вълчев да не забрави да посети Секирово на 6 май носейки карталачета. Желая ви успех гн Вълчев народа е с вас

  Отговори на този коментар
 2. baker март 13, 21:09

  След 8-9 месеца ще има нов парламент.

  Отговори на този коментар
 3. баничар март 13, 18:18

  Представям си как депутатите събират пари запрятат ръкави и правят детска пощадка. Защото те и Караянчева не отпускат пари само приемат /калпави/ закони. Ако бяха отишли при Бойко щеше да им даде пари за Спортна зала

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

 • 9 137 235 преглеждания