Доситеевци нагостиха депутати с карталачета и получиха обещание за спортна площадка

Милена Митева
От Милена Митева март 13, 2019 15:26

Доситеевци нагостиха депутати с карталачета и получиха обещание за спортна площадка

Депутати обядваха с карталачета и сусамени баници и обещаха на кулинарните от с. Доситеево изграждане на спортна площадка. Това стана днес, когато жители на харманлийското село бяха на гости в парламента и занесоха на политиците приготвените от тях вкусни дарове и сувенири.

По време на пресконференция в една от залите на НС председателят Цвета Караянчева, председателят на парламентарната комисия Цветан Цветанов, депутатите Делян Добрев и д-р Георги Станков обясниха на гостите си какви са реализираните проекти в община Харманли. Пред тях кметът на Доситеево Митко Вълчев сподели, че селото има нужда от изграждане на площадка за развитието на спорта, за която има място в двора на читалището. Той увери народните представители, че културната дейност в сградата кипи, но е нужно да се развива и спортът.

След като домакините се съгласиха и обещаха да изпълнят желанието на своите гости,  новината бе посрещната с аплодисменти.

Към групата на доситеевци се присъединиха и жители на селата Бисер, Българин и Черепово. Поканата за гостуването си в парламента те получиха от депутата на ГЕРБ  д-р Георги Станков по време на панаира в село Доситеево, на който той бе гост.

Милена Митева
От Милена Митева март 13, 2019 15:26
Напиши коментар

5 коментара

 1. Факира Мити март 14, 14:08

  Много съм слушал за магическата сила на карталачетата но вече се убедих в това Опитвайки ги след по малко от час управляващите преосмислиха намерението си за амнистирането на дълговете на вероизповеданията Карталачетата показаха и на водещия на делегацията гн Вълчев бъдещото му работно място където той се запозна с бъдещите си колегиПовече от ясно е че включвайки в делегацията си хора от други села се цели в спечелването на преференциалния вот във похода си към парламента. Нека гн Вълчев да не забрави да посети Секирово на 6 май носейки карталачета. Желая ви успех гн Вълчев народа е с вас

  Отговори на този коментар
 2. baker март 13, 21:09

  След 8-9 месеца ще има нов парламент.

  Отговори на този коментар
 3. баничар март 13, 18:18

  Представям си как депутатите събират пари запрятат ръкави и правят детска пощадка. Защото те и Караянчева не отпускат пари само приемат /калпави/ закони. Ако бяха отишли при Бойко щеше да им даде пари за Спортна зала

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.