Домашен социален патронаж – с нова техника и оборудване

Сакар нюз
От Сакар нюз август 5, 2017 10:34 Updated

Домашен социален патронаж – с нова техника и оборудване

Ново кухненско оборудване има в Домашен социален патронаж на община Харманли. Служителите вече работят с нова модерна и енергоспестяваща техника. Тя струва 30 000 лева, с които старите и амортизирани електрически уреди вече са заменени.
Средствата са отпуснати от фонд „Социална закрила“ към Министерството на труда и социалната политика, след одобрен проект на община Харманли. С новата техника значително се подобряват условията на труд, а процесът на подготовка на храната е облекчен.
Професионалното оборудване е съобразено с всички изисквания за качество и енергоефективност, отговарящо на нормите за приготвяне на качествена и здравословна храна за потребителите на социалната услуга.

На последната сесия на ОбС – Харманли съветниците взеха решение в село Бисер да се изгради детска площадка. Тя е във връзка с Национална кампания „Чиста околна среда“ и изпълнението на Договор за безвъзмездна помощ по спечелен от кметството проект. Той е с наименование „Детска площадка за игра на деца от 3 до 12 години“, финансиран от ПУДООС.Това налага промяна в капиталовите разходи на Община Харманли.
Проектът е на стойност 5 200 лева.

Сакар нюз
От Сакар нюз август 5, 2017 10:34 Updated
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама