Доброволец на 67 години почиства улици и тротоари

Стоян Тонев
От Стоян Тонев декември 13, 2020 10:05

Доброволец на 67 години почиства улици и тротоари

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, # 47/931 година XVII, 11 - 17 декември 2020 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Минчо Забунов, на 67 години от Тополовград, по собствена инициатива чисти част от уличното и тротоарно пространство в града.
Това той прави от много време насам и вече се е превърнал в неотменима част от всекидневния утринен пейзаж в малкия сакарски град. Мястото, където извършва доброто си дело, е в пространството между пл. „Шести септември“ /Старата автогара/ и бившия Тютюнев монопол на ул. „България“. „Не мога да търпя мръсотията, но не ми стигат силите да чистя и на други места. Избрал съм това място, защото тук има много магазини, баничарница и минават много хора, които често хвърлят безразборно боклуци. Никой не ми плаща за това и никой не ме е потърсил поне да ми изкаже някакво одобрение за това, което върша. Ако хората поне малко спазваха някакви правила за чистотата на нашия град, нямаше да има толкова много боклуци навсякъде. Така разбирам нещата за чистотата и докато имам сили, ще го правя“, каза той за вестник „Сакарнюз“.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев декември 13, 2020 10:05
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Николай Вълчев декември 13, 17:53

    Поредното тоневско бисерече.Това авсолютно не е вярно,и не отговаря на истината.Човекът си работи по договор към общината,и за това си получава пари.Преди много години си проведох собствено разследване за този случай-Тонев-Тонев? ? ?-Атанасов-от време на време им прави журналистически ревизии на твоите хора.Все пак вече вестничето стана 1 лев.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама