До двадесет и четвъртия остават по-малко от два месеца

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 29, 2019 10:57

До двадесет и четвъртия  остават по-малко от  два месеца

Тази година международният театрален фестивал ще се проведе от 13 до 19 май, а подготовката за него е в разгара си. Пристигат много заявки за участие. До този момент са потвърдили участието си театрални състави от Канада, Украйна, Молдова, Испания и Сърбия. След като се съберат, ще започне работа и подборната комисия, която ще реши кого да допусне до участие.
Във фестивалната програма ще участват седемнадесет състава на любителски театри от страната и за втора поредна година и български трупи от чужбина.
Международният театрален фестивал, носещ името на „Велко Кънев“, е уникален празник на комедията, пантомимата и сатирата. Той е включен в Националния културен календар. Организатори са Министерството на културата, Държавната агенция за българите в чужбина, Съюзът на артистите в България, Съюзът на народните читалища, Община Тополовград и читалище „Св. Св. Кирил и Методий – 1894”.
Една от най-тежките и трудни задачи, свързани с организацията му, е намирането на достатъчно спомоществователи /спонсори/. Това започва още със завършването на предишния фестивал и е процес без прекъсване.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 29, 2019 10:57
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.