До двадесет и четвъртия остават по-малко от два месеца

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 29, 2019 10:57

Тази година международният театрален фестивал ще се проведе от 13 до 19 май, а подготовката за него е в разгара си. Пристигат много заявки за участие. До този момент са потвърдили участието си театрални състави от Канада, Украйна, Молдова, Испания и Сърбия. След като се съберат, ще започне работа и подборната комисия, която ще реши кого да допусне до участие.
Във фестивалната програма ще участват седемнадесет състава на любителски театри от страната и за втора поредна година и български трупи от чужбина.
Международният театрален фестивал, носещ името на „Велко Кънев“, е уникален празник на комедията, пантомимата и сатирата. Той е включен в Националния културен календар. Организатори са Министерството на културата, Държавната агенция за българите в чужбина, Съюзът на артистите в България, Съюзът на народните читалища, Община Тополовград и читалище „Св. Св. Кирил и Методий – 1894”.
Една от най-тежките и трудни задачи, свързани с организацията му, е намирането на достатъчно спомоществователи /спонсори/. Това започва още със завършването на предишния фестивал и е процес без прекъсване.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 29, 2019 10:57
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама