Дните на Тополовград приключиха с “Пролетен хоровод”

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 11, 2018 08:20

Дните на Тополовград приключиха  с “Пролетен хоровод”

Танцьорите от двата състава „Луди Млади” и „Възрожденци” участваха на финала на програмата за Дните на Тополовград. Тя завърши на 25 май и продължи на сцената на читалището близо два часа. Към тях с майсторските си изпълнения на кавал и народни песни се присъедини и колегата им самодеец от читалището Петър Шаков, който ги поздрави за хубавия им спектакъл и усилията им да представят народни танци от различните фолклорни области на България.
Младите танцьори от „Луди Млади” направиха подарък на своята ръководителка Тодорка Бурналова, която дълго време не можеше да овладее приятните си вълнения от жеста на възпитаниците си.
Подаръци получи и танцьорката Тереза Андонова – рожденичка този ден, а Красимира Ятакчиева – началник отдел в ОбА, ги поздрави за всеотдайността им през цялата година и за спектакъла, който направиха на сцената на читалището, и поднесе цветя на ръководителката им.
Публиката бе изпълнила Големия читалищен салон и бурно ги аплодира след всеки танц, а в края на спектакъла стана на крака, за да ги изпрати от сцената.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 11, 2018 08:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама