Димитринка Сергеева и треньорът й Росен Бонев ще участват на Световни първенства

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 10, 2017 14:50

Димитринка Сергеева и треньорът й Росен Бонев ще участват на Световни първенства

След като спечели пето място на Европейското първенство, Димитринка Сергеева ще играе на Световното първенство във Франция. Димитринка е бившата възпитаничка на СКБ „Вълко Костов“ и има и вицебалканска шампионска титла.
Първият й треньор – Росен Бонев, също ще участва на световното, но за ветерани, което ще се състои на 10-15 октомври в Пловдив. Той ще бъде записан в тежка категория до 130 кг. Организаторите, община Пловдив и БФБ, са поканили 3 пъти олимпийски и многократен световен европейски шампион Александър Карелин – Руската мечка.
Росен Бонев е президент и треньор, откривател и създател на млади таланти от родния му град, които са станали шампиони на игри, организирани от БАСС. Награждаван с плакети за развитие на българската борба от Валентин Йорданов от федерацията по борба.
На игрите на малките селища за 21 години насам Росен Бонев е определен за треньор No 1, а от 120 треньора за всички видове спорт към БАСС е с максимален брой точки. Тази година ще чества 60 -годишен юбилей.
В Симеоновград се организира турнир „Шестте великденски ангела“, за който са поканени деца от Румъния, Турция и цяла България. Тази година той ще се състои на 8 октомври, неделя, от 11.00 часа на централния площад на открито.
Турнирът е посветен на трагично загиналите деца.

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 10, 2017 14:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.