Димитринка Сергеева и треньорът й Росен Бонев ще участват на Световни първенства

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 10, 2017 14:50

Димитринка Сергеева и треньорът й Росен Бонев ще участват на Световни първенства

След като спечели пето място на Европейското първенство, Димитринка Сергеева ще играе на Световното първенство във Франция. Димитринка е бившата възпитаничка на СКБ „Вълко Костов“ и има и вицебалканска шампионска титла.
Първият й треньор – Росен Бонев, също ще участва на световното, но за ветерани, което ще се състои на 10-15 октомври в Пловдив. Той ще бъде записан в тежка категория до 130 кг. Организаторите, община Пловдив и БФБ, са поканили 3 пъти олимпийски и многократен световен европейски шампион Александър Карелин – Руската мечка.
Росен Бонев е президент и треньор, откривател и създател на млади таланти от родния му град, които са станали шампиони на игри, организирани от БАСС. Награждаван с плакети за развитие на българската борба от Валентин Йорданов от федерацията по борба.
На игрите на малките селища за 21 години насам Росен Бонев е определен за треньор No 1, а от 120 треньора за всички видове спорт към БАСС е с максимален брой точки. Тази година ще чества 60 -годишен юбилей.
В Симеоновград се организира турнир „Шестте великденски ангела“, за който са поканени деца от Румъния, Турция и цяла България. Тази година той ще се състои на 8 октомври, неделя, от 11.00 часа на централния площад на открито.
Турнирът е посветен на трагично загиналите деца.

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 10, 2017 14:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 111 107 преглеждания