Диана Овчарова, за трети път стана „Кмет на годината“

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 5, 2017 19:48

Диана Овчарова, за трети път стана „Кмет на годината“

Диана Овчарова стана „Кмет на годината“ в класацията на портала на българските общини Kmeta.bg. Наградата й се дава в категория „Иновации, наука и образование“ при малките общини. Тя й бе връчени по време на церемония, провела се в зала „Джон Атанасов” в „Sofia Tech Park“.
„Тя е за всички Вас, хората на Ивайловград! Тази награда има особен смисъл за мен! Тя е мерило за доверие в работата ми!
Знам, че с нея би се гордял всеки кмет, но я заслужихме ние! Ивайловградчани винаги са имали точна преценка за това, което няколко години последователно и отговорно правим за образованието – изградено ново крило на училището; монтиран асансьор в него, санирани сгради на училище, общежитие, детска градина; закупено ново обзавеждането и оборудване, изградени „класна стая на открито”, спортни съоръжения и площадките за игри, закупени дидактични пособия, материали, интерактивни дъски и таблети; монтирано най-модерно технологично кухненско оборудване, осигурено допълнително финансиране за извънкласни и самодейни форми“. С тези думи тя се обърна към ивайловградчани от страницата си във Фейсбук.
Госпожа Овчарова печели за трети пореден път това отличие в конкурса, организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg. Тя е носител на голямата награда „Кмет на годината 2016” в категория „малка община’’.
През 2015 година ивайловградския градоначалник спечели приза „Кмет на годината“ в насока туризъм. През м. януари тази година бе номинирана в конкурса „Кмет на месеца“. Също така, тя получи награда за кмет на месец юли на тема „Отдих и спорт“ в категория „общини с население до 20 000 души“.
В категория „Инвестиции и работни места“ за голяма община бе отличен кметът на Димитровград Иво Димов.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 5, 2017 19:48
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама