ДГ „Щастливо детство“ – отбеляза 40-годишен юбилей

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 6, 2019 15:04

ДГ „Щастливо детство“ – отбеляза 40-годишен юбилей

Единствената детска градина в Тополовград – „Щастливо детство”, навърши четиридесет години от създаването си. Годишнината бе отбелязана с тържество и изпълнения на малките възпитаници от всички групи на градината.
В чест на този празник, озаглавен „40 години усмивки“, учителите, децата и помощния персонал на градината получиха поздравления и пожелания от името на кмета на общината Божин Божинов и нейното ръководство. Поднесе ги зам.-кметът Маргарита Георгиева.
На тържеството, състояло се на 31 май, е, залата на читалището бе изпълнена до краен предел от зрители, като правостоящите бяха повече от седящите.
На сцената се изявиха „Първи звездички“, с учителки Пепа Чобанова и Мариана Костова, „Смехорани“, с учителки Дафина Арабаджиева и Вера Димова, „Пчелички“, с учителки Адриана Башаева и Пепа Стоянова, „Незабравки“, с учителки Мари Кукурешева и Румяна Илиева и бъдещите първокласници от група „Мики Маус“, с учителки Атанаска Катранова и Златка Христова.
В края на тържеството директорът на „Щастливо детство“ Бисера Стоева благодари на учители и деца за всеотдайността им в живота на градината и на всички, уважили празника.
За годишнината градината получи плакет от Община Тополовград и озвучителна уредба за подарък. Плакет и поздравителен адрес изпрати също РУО – Хасково.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 6, 2019 15:04
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама