Девойка от Харманли сложи корона на „Мис Модел на България 2019“

Милена Митева
От Милена Митева април 14, 2019 20:52

Девойка от Харманли сложи корона на „Мис Модел на България 2019“

Акценти

  • В Топ категорията полбедителят е Вероника Котова от София.

Свързани публикации

Девойка от Харманли стана „Мис Модел на България 2019“. Седемнадесетгодишната Жана Андреева получи една от двете големи корони на конкурса „Мис топ модел на България – 2019“, който се проведе в комплекс „Приказките“ снощи. Тя получи и пет специални награди. В Топ категорията короната бе поставена на Вероника Котова от София. Двадесетгодишната победителка имаше пет подглансички.

На конкурса, организиран от Димитър Маринов – Пищова бяха раздадени 51 ленти осигурени от спонсорите. Сред наградите за победителките в конкурса са бельо, дънки, бански, бижута, екскурзия до Миконос, Гърция.

Преди да започне награждаването, публиката имаше възможност да наблюдава участнички на възраст от 17 до 24 години от 12 града от цялата страна. Те дефилираха в три тура – ежедневни тоалети, бански и официални рокли.

Дългото събитие изтощи моделите някои от коиGто прималяха на сцената от преумора по време на награждаването. Това бе и причината, някои от тях да напуснат сцената и да не получат веднага своите отличия. Водещият на събитието – Георги Георгиев Готи предложи да прекрати програмата поради неудобната ситуация, но Пищова реши, че шоуто трябва да продължи до най-специалната част голямото награждаване.

Собственикът на „Вип Моделс България“, Димитър Маринов – Пищова бе цял месец преди конкурса в комплекс „Приказките”, където проведе предварителен кастинг.

Жана Андреева: „Щастлива съм, че представих себе си и града достойно”

Как се чувстваш след участието си на конкурса?
Радвам се, че представих града с много смелост за трета поредна година. Не беше никак лесно, но беше забавно. Запознах се с нови хора, макар че бях срамежлива и наивна. Успях да преодолея всичко, след като видях усмивките на хората, когато чуха, че има кой да представи нашия малък град. Зарадвах се, че имаше хора, който ме подкрепиха, и искам да благодаря на всички тях! Тези позитивни емоции ме накараха да не губя смелост и да продължа да опитвам нови неща.

Какви емоции изпита?

Най-много ми хареса това, че се сприятелих с много хора. Опознах и видях от друга страна много неща занапред. Радваха ме самите репетиции, беше много по-забавно, но и до някъде изморително. Репетициите не бяха от най-лесните понеже бяхме по цял ден с токчета, а повечето момичета вече бяхме и с мазолчета, но това не беше толкова голям проблем. Важното беше, че всички се учихме взаимно.

Ти се записа за участие в последния момент.
Тази година нямах намерение да участвам. Получих много съобщения и настоятелни обаждания да участвам и да представя себе си и Харманли.

Смяташ ли, че последните имат късмет да са първи?
Определено да, защото последните дават всичко от себе си, за да стават първи!

Имаш ли намерение да се занимаваш професионално като модел?
Не мисля да се занимавам точно с това. Има много по-важни неща в живота ми, но за сега не искам да бързам да порасна. Има още много неща да уча.
Участието ми в конкурса приемам като забавление, малко разнообразие.

Милена Митева
От Милена Митева април 14, 2019 20:52
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Станчо април 15, 08:19

    Много пухкави тази година!
    Пищола има сили евала брат!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.