Детски усмивки грейнаха в центъра на града

Милена Митева
От Милена Митева май 6, 2017 09:51

Детски усмивки грейнаха в центъра на града

Стотици усмивки на деца от Града на Белоногата грейнаха на площад „Възраждане“. Това стана в четвъртък, 27 април, когато, за да покажат своите таланти, в центъра се събраха много деца. Те взеха участие в празничния концерт „Харманли – детски мечти и усмивки“, който бе част от тържествата за празника на града.
Програмата бе открита от школите по музика, песни и танци от НЧ „Дружба“ и НЧ „Харманли“ в града. Красотата на българските танци бе представена от ДТС „Хорищенче – Харманли“, ТС „Вазовче“, ТЦ „Хорищенче“ към НЧ „Дружба“. Аплодисменти заслужиха и „Харманлийски славеи“, група „Сладурани“, балет „Вива“, ВГ „Щастливци“,“Щастливите момичета“ и танцьорите Митко Димитров и Ангел Кънчев от село Иваново, Изабела и Гергина, вокалната група от село Българин, балет „Ритъм“ и прекрасните мажоретки.
Атракция за децата от публиката бяха забавни гатанки, за които най-знаещите получиха награди, след което заваля „необичаен дъжд“ от лакомства.
В края на събитието от Община Харманли благодариха на всички участници, учители и художествени ръководители, които допринесоха за осъществяването на празничния концерт, както и на водещите Габриела Гочева и Клоуна Бърборанко, в чиято роля бе Катя Димова.

Милена Митева
От Милена Митева май 6, 2017 09:51
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.