Детска ясла „Любимец“ отпразнува своята 40-годишнина

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова септември 3, 2014 06:50

Детска ясла „Любимец“ отпразнува своята 40-годишнина

Акценти

  • Официални гости на тържеството бяха бившите ръководители на детското заведение
  • Специален поздрав към медицинския персонал на яслите отправи кметът

Свързани публикации

С тържество и празнично настроение Детска ясла „Любимец“ отбеляза 40-та годишнина от своето създаване. Облечени в народни носии и костюми на приказни герои, малките възпитаници представиха пред своята публика богат репертоар от песни, танци и игри. Повече от час, водени от своята педагожка Светла Караиванова и парти агенция „Чудесино“, те се забавляваха двора на детското заведение. С трибагреника в ръце всички деца изпяха песента „Знамето ни е трицветно“, а по време на игрите ловяха рибки, събираха малки топчици, минаваха под дъгата, плуваха в река и др.

За достоен завършек на празника екипът на детските ясли бе подготвил огромна торта с изобразен макет на сградата и двора на детското заведение.  Нетърпеливи да опитат от сладкото изкушение, децичата се надпреварваха кой да пипне по-напред и да провери доколко захарната сграда, люлки и катерушки са здрави и сладки.

По покана на Тодорка Киришева – завеждащ ясла „Любимец“, официални гости на тържеството бяха бившите ръководители на детското заведение и персоналът, работил през годините, ръководният екип от общината, директори на училища и детски градини, както и управителят на специализираната болница.

Специален поздрав към медицинския персонал на яслите отправи кметът на Любимец – Анастас Анастасов. В приветствието си той поздрави служителите за техния отговорен труд и всеотдайните грижи, които полагат за най-малките жители на града. След това връчи подаръци на всяка една от групите с пожелание за здрави, спокойни и безгрижни детски игри.

След края на тържеството госпожа Киришева покани гостите на коктейл в двора на обновеното детско заведение.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова септември 3, 2014 06:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.