Детска ясла „Любимец“ отпразнува своята 40-годишнина

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова септември 3, 2014 06:50

Детска ясла „Любимец“ отпразнува своята 40-годишнина

Акценти

  • Официални гости на тържеството бяха бившите ръководители на детското заведение
  • Специален поздрав към медицинския персонал на яслите отправи кметът

Свързани публикации

С тържество и празнично настроение Детска ясла „Любимец“ отбеляза 40-та годишнина от своето създаване. Облечени в народни носии и костюми на приказни герои, малките възпитаници представиха пред своята публика богат репертоар от песни, танци и игри. Повече от час, водени от своята педагожка Светла Караиванова и парти агенция „Чудесино“, те се забавляваха двора на детското заведение. С трибагреника в ръце всички деца изпяха песента „Знамето ни е трицветно“, а по време на игрите ловяха рибки, събираха малки топчици, минаваха под дъгата, плуваха в река и др.

За достоен завършек на празника екипът на детските ясли бе подготвил огромна торта с изобразен макет на сградата и двора на детското заведение.  Нетърпеливи да опитат от сладкото изкушение, децичата се надпреварваха кой да пипне по-напред и да провери доколко захарната сграда, люлки и катерушки са здрави и сладки.

По покана на Тодорка Киришева – завеждащ ясла „Любимец“, официални гости на тържеството бяха бившите ръководители на детското заведение и персоналът, работил през годините, ръководният екип от общината, директори на училища и детски градини, както и управителят на специализираната болница.

Специален поздрав към медицинския персонал на яслите отправи кметът на Любимец – Анастас Анастасов. В приветствието си той поздрави служителите за техния отговорен труд и всеотдайните грижи, които полагат за най-малките жители на града. След това връчи подаръци на всяка една от групите с пожелание за здрави, спокойни и безгрижни детски игри.

След края на тържеството госпожа Киришева покани гостите на коктейл в двора на обновеното детско заведение.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова септември 3, 2014 06:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама