Децата от „Слънчо“ показаха какво е приятелство и обич

Ива Вангелова
От Ива Вангелова декември 28, 2015 14:23

Децата от „Слънчо“ показаха  какво е приятелство и обич

В навечерието на Коледно-Новогодишните празници децата от група „Слънчо“ при ОДЗ „Ален мак“ – Харманли, сътвориха концерт-спектакъл под надслов „Да бъдем добри“. Чрез песнички и стихчета те показаха на публиката какво е приятелството, уважението и обичта. Всички тези ценности бяха подобаващо представени.
Малките „слънчовци“ изпълниха много емоционални и истински песни, които бяха научили, благодарение на музикалния си учител Петя Карабакалова. Стиховете им бяха раздадени от учителките и всяко дете си ги беше подготвило вкъщи, а за разнообразието на танците се беше погрижила госпожа Виолета Желева. Момичетата бяха облечени във феерични рокли, а момчетата в красиви костюми. По време на тържеството те си имаха и две феи-помощници.
Тази година празникът на децата за пръв път се проведе в Културния център и това даде възможност за по-голям зрителски интерес. Залата бе изпълнена не само от родителите, а и от роднини, приятели и близки. И както бяха написали в своята покана „Наши скъпи гости бъдете и с добро настроение се заредете“, така и стана. Всички си тръгнаха с голям позитивизъм и много усмивки.
А като награда за доброто представяне, добрите феи раздадоха на всички деца сладка и вкусна изненада, с послание „Предай нататък добротата“.

Ива Вангелова
От Ива Вангелова декември 28, 2015 14:23
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.