Децата от ОДЗ „Ален мак“ изпратиха есента с празничен концерт

Ива Вангелова
От Ива Вангелова ноември 12, 2015 05:20

Децата от ОДЗ „Ален мак“ изпратиха есента с празничен концерт

С песента „Есен, здравей“ възпитаниците на ОДЗ „Ален мак“ – Харманли, изпратиха един от най-красивите и щедри сезони. Празничният концерт започна с най-малките участници от първа и втора ясла. Те показаха как „Тихичко падат листата“ и как растат „Гъбките в гората“. След тях първите групи изпълниха „Скок-подскок“ и „Хорце“.
С играта „Дъждовна есен“ децата от група „Нашите лъвчета“ представиха как падат дъждовните капки, а група „Мечо пух“ направи „Есенна разходка“. Момичетата от група „Слънчо“ изпълниха „Танц на листата“. Децата от група „Славейче“ изпяха песента „Пет, пет, пет“, с което казаха, че искат само по пет ябълки и круши. Картофите се оказаха любими на „Хлапетата“ и те изпяха песничка за тях – „Едно картофче“.
С игра „Познай по вкуса“ деца със завързани очи опитваха от нарязани плодове и зеленчуци и трябваше да отгатнат какво са хапнали. Имаше и гатанки, на които отговаряха по-малките от публиката.
С песента „Есенен пазар“ децата от група „Слънчо“ показаха къде се продават плодовете и зеленчуците. Те направиха импровизиран пазар, с двама продавачи, от които си купуваха вкусни плодове и зеленчуци.
С танцови изпълнения, децата от група „Приятели“ закриха празничния концерт.
Той се проведе в двора на детското заведение на 30 октомври, а представянето му на открито даде възможност на повече хора да му се насладят. Есенните лъчи успяха да пробият облаците и тържеството да премине още по-топло и приятно.

Ива Вангелова
От Ива Вангелова ноември 12, 2015 05:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 910 587 преглеждания