Децата на Харманли посрещнаха своя празник

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 1, 2015 09:51

Децата на Харманли посрещнаха своя празник

Акценти

 • През лятото ще има нова инициатива в парка

Свързани публикации

Близо 50 деца бяха гости на Първоюнското тържество, провело се в навечерието на детския празник и организирано от гражданско движение (ГД) „Заедно за Харманли“. В продължение на два часа заведението на Културния център стана сцена на детски усмивки, много игри и смях. За малчуганите имаше изненада – вкусна торта, част от която бе шоколадова къщичка. Тя символизираше Къщичката за книги, която трябваше да бъде монтирана на 31 май в Градския парк. Това не се случи, тъй като кметът на Харманли постави неизпълними условия и така попречи на благородната инициатива.

Тортата бе дело на младата майка Елица Севова. Гостите на тържеството бяха посрещани от двамата заместник-председатели на движението Светлана Николова и Янко Янков. Госпожа Николова сподели за „Сакарнюз“, че през лятото ще има нова инициатива в парка – ще се четат приказки на по-малките, а най-прилежните ще получават за награда книжки.

praznik-1-june-1 praznik-1-june-3 praznik-1-june-4

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 1, 2015 09:51
Напиши коментар

2 Коментара

 1. Kichka Todorova юни 1, 10:44

  Това ли са ,,всички ,,деца на Харманли или само ..някои ,,са избрани

  Отговори на този коментар
  • Кичка Бодурова юни 1, 11:44

   Това кИЧКЕ са децата, които присъстваха..Ако се прочете внимателно ще се забележи,,че никъде не пише нещо за ;всички деца;А що се касае за това дали са „избрани“-това става само в болните номенклатурни мозъци,който са способни да опорочат дори и детски празник.

   Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама