Деца се забавляват в занимални и работилници през лятото

Милена Митева
От Милена Митева юли 19, 2019 10:41

Деца се забавляват в занимални  и работилници през лятото

Стартира лятната занималня за деца в Свиленград. От понеделник в Центъра по проблеми на детската личност в Общинска администрация – Свиленград, започнаха и заниманията за първите посетители.
Всички деца имат възможност да рисуват, да оцветяват, да моделират. Могат да слушат музика, да нареждат пъзели и да играят на различни други забавни игри.
Лятната детска занималня ще работи всеки ден от понеделник до петък от 09:00 ч. до 11:30 ч. с деца на възраст от 6 до 13 години до 30 август, а заниманията са безплатни.
В Харманли работилницата “Сръчкомания“ в Културен център се посещава от все повече сръчни творци. Всеки вторник и четвъртък от 10:00 до 12:00 ч. от началото до края на този месец малчугани могат да творят в традиционната лятна работилница.
На 17 юли започна опознавателният тур „Аз обичам Харманли“. Участниците посетиха „Изворът на Белоногата“ и се запознаха с историята на символа на града.
На 24 и 31 юли от 10:00 ч. ще се състоят последните два кръга. В тях ще бъдат посетени църквата „Св. Иван Рилски“ и парк „Димана Данева“.

снимка: Фейсбук

Милена Митева
От Милена Митева юли 19, 2019 10:41
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.