Деца се забавляват в занимални и работилници през лятото

Милена Митева
От Милена Митева юли 19, 2019 10:41

Деца се забавляват в занимални  и работилници през лятото

Стартира лятната занималня за деца в Свиленград. От понеделник в Центъра по проблеми на детската личност в Общинска администрация – Свиленград, започнаха и заниманията за първите посетители.
Всички деца имат възможност да рисуват, да оцветяват, да моделират. Могат да слушат музика, да нареждат пъзели и да играят на различни други забавни игри.
Лятната детска занималня ще работи всеки ден от понеделник до петък от 09:00 ч. до 11:30 ч. с деца на възраст от 6 до 13 години до 30 август, а заниманията са безплатни.
В Харманли работилницата “Сръчкомания“ в Културен център се посещава от все повече сръчни творци. Всеки вторник и четвъртък от 10:00 до 12:00 ч. от началото до края на този месец малчугани могат да творят в традиционната лятна работилница.
На 17 юли започна опознавателният тур „Аз обичам Харманли“. Участниците посетиха „Изворът на Белоногата“ и се запознаха с историята на символа на града.
На 24 и 31 юли от 10:00 ч. ще се състоят последните два кръга. В тях ще бъдат посетени църквата „Св. Иван Рилски“ и парк „Димана Данева“.

снимка: Фейсбук

Милена Митева
От Милена Митева юли 19, 2019 10:41
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 864 707 преглеждания