Деца с увреждания ще бъдат зарадвани с играчки от кампания

Милена Митева
От Милена Митева декември 14, 2017 09:40

Деца с увреждания ще бъдат  зарадвани с играчки от кампания

Жителите от Града на Белоногата откликнаха на благотворителната кауза „Коледа за деца с увреждания”. За три дни хората, които имаха желание, се включиха и дариха толкова много подаръци, колкото цялата страна в рамките на тази кампания до този момент.
Това стана ясно, след като инициаторът за Харманли Пембе Юсеин предаде играчките на помощниците на организатора за страната Лео Кадели в Хасково.
„Аз и мои приятели, съграждани, решихме да се включим в кампанията „Коледа за деца с увреждания”. Ние дарихме доста коледни играчки и символични подаръци.
Благодаря на всички, които се отзоваха с дарения и парични суми!”, казва щастлива госпожа Юсеин в свое видео, което документира успеха на кампанията.
„Правим щастливи десетки хиляди. Благодаря на всеки един от вас, който от първия ден вярва в мен и моята организация. Както виждате, ние доказваме. Благодаря на колежката от Харманли за прекрасните подаръци, които събра за по-малко от три дни и лично ги занесе при колеги в Хасково. Един ден всеки ще се гордее, че е част от „Приятели, помагайте“. Нека пазим чиста душата си, за да може всеки ден да ни радва още повече!”, коментира Кадели.

Милена Митева
От Милена Митева декември 14, 2017 09:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 278 157 преглеждания