Деца представиха “Приказки за добротата”

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 13, 2017 13:55

Деца представиха “Приказки за добротата”

След като бяха обявени и връчени наградите за най-добри детски рисунки в конкурса „Един ден без полиция”, ученици от 1.а клас на НУ „Св. Св. Кирил и Методий” представиха постановката „Приказки за добротата”. Това стана на 10 май в малкия салон на читалището, в рамките на Дните на културата в малкия сакарски град. В него участваха 37 деца.
Грамотите за най-добри рисунки на децата от 6 до 9 години връчиха председателят на ОбС Васил Сяров, а на тези от 9 до 14 години – началника на РУ „Полиция” – Саранди Сарандев.
Преди това водещият на проявата и автор на постановката „Приказки за добротата” – Петко Илиев, запозна децата с целите на конкурса за рисунки и работата на клуба „Театрална работилница” при децата от 1.а на Началното училище с ръководител Георгиева. След това започна най-интересната част, представянето на „Приказки за добротата”. Децата, красиви и развълнувани с вдъхновение и с присъщата и непосредственост, се представиха с чудесно представление пред изпълнената с родители, роднини и ученици от училището зрители. Малките артисти доставиха удоволствие с играта си и показаха, че големите самодейци в Тополовград могат да очакват достойна смяна след време. За представянето си получиха много аплодисменти, поздравления и цветя. Специални поздрави и пожелания им отправи Димитрина Радева – зам.-директор на училището, а развълнуваната им ръководителка Диана Георгиева благодари за аплодисментите и подкрепата от родителите и ръководството на училището.
Конкурсът е съвместна проява на РУ ”Полиция” и Местната комисия за борбата с противообществени прояви при малолетни и непълнолетни.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 13, 2017 13:55
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама