Деца представиха открита педагогическа ситуация

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова април 6, 2017 13:30

Деца представиха открита педагогическа ситуация

Акценти

  • Pd предстоящите Великденски празници, всички деца от градината получиха парче торта.

Свързани публикации

Бъдещи първокласници изнесоха педагогическа ситуация, в която показаха наученото в детската градина по български език и литература, математика и околен свят.

Учителите на групата Стефка Маркова и Цонка Драгова бяха подготвили ситуациите по интересен игрови начин и децата играейки, показваха усвоените знания. Отделните игрови моменти те разнообразиха с песни и танци, под ръководството на музикалния педагог Евелина Стаменова.

За всеки верен отговор малчуганите получаваха награда, което бе още един стимул да се надпреварват да броят в прав и обратен ред до 10, да определят числата на четни и нечетни, да определят звуковете, буквите и сричките в думите, за разказват за живата и нежива природа.

Специален гост на откритата ситуация бе кметът на общината Анастас Анастасов, който е и кръстник на групата. В края на празника, той поздрави децата за доброто представяне, за наученото от тях в детската градина и изрази увереност, че и в първи клас те ще се справят отлично.

Кръстникът подари на групата от ДГ „Рай-1“ аудио система, а във връзка с предстоящите Великденски празници, всички деца от получиха парче торта.

 

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова април 6, 2017 13:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.