Деца от Любимец с награди от конкурса „Виж моя ангел“

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова януари 7, 2015 09:15

Деца от Любимец с награди от конкурса „Виж моя ангел“

Акценти

  • Четвъртокласникът от НУ „Захари Стоянов“ получи награда – дизайнерска кукла-ангел, комплект книги и грамота на тържествена церемония.

Свързани публикации

Ростислав Колев от Любимец е класиран на първо място във възрастова група 3-4 клас, на Второто издание на Националния конкурс „Виж моя ангел“. Той е за изработване на кукли-ангели и/или написване на литературна творба и се провежда от Арт-къща „Куклите“ – София, под патронажа на вицепрезидента на – Маргарита Попова.

Четвъртокласникът от НУ „Захари Стоянов“ получи своята награда – дизайнерска кукла-ангел, комплект книги и грамота на тържествена церемония.

В конкурса взеха участие и ученици от СОУ „Желязко Терпешев“ от клуб „Изящно и приложно изкуство“ по проект „Успех“ с ръководител Мария Валериева.

За цялостното си представяне децата и тяхната ръководителка са отличени със специална колективна награда – грамота и дизайнерска статуетка „Ангел“, а поощрителна награда получиха Мария Гочева от 8 А клас и Тереза Вълчанова от 7 Б клас.

Отличените кукли –ангели ще бъдат включени в музея на куклите, а останалите извън класацията ще бъдат продадени благотворително, а средствата дарени на Фондация „Искам бебе“.

Над 1000 деца взеха участваха конкурса, а изпратените ангелчета са 712 от всички краища на страната.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова януари 7, 2015 09:15
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 469 945 преглеждания