Деца от Любимец с награди от конкурса „Виж моя ангел“

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова януари 7, 2015 09:15

Деца от Любимец с награди от конкурса „Виж моя ангел“

Акценти

  • Четвъртокласникът от НУ „Захари Стоянов“ получи награда – дизайнерска кукла-ангел, комплект книги и грамота на тържествена церемония.

Свързани публикации

Ростислав Колев от Любимец е класиран на първо място във възрастова група 3-4 клас, на Второто издание на Националния конкурс „Виж моя ангел“. Той е за изработване на кукли-ангели и/или написване на литературна творба и се провежда от Арт-къща „Куклите“ – София, под патронажа на вицепрезидента на – Маргарита Попова.

Четвъртокласникът от НУ „Захари Стоянов“ получи своята награда – дизайнерска кукла-ангел, комплект книги и грамота на тържествена церемония.

В конкурса взеха участие и ученици от СОУ „Желязко Терпешев“ от клуб „Изящно и приложно изкуство“ по проект „Успех“ с ръководител Мария Валериева.

За цялостното си представяне децата и тяхната ръководителка са отличени със специална колективна награда – грамота и дизайнерска статуетка „Ангел“, а поощрителна награда получиха Мария Гочева от 8 А клас и Тереза Вълчанова от 7 Б клас.

Отличените кукли –ангели ще бъдат включени в музея на куклите, а останалите извън класацията ще бъдат продадени благотворително, а средствата дарени на Фондация „Искам бебе“.

Над 1000 деца взеха участваха конкурса, а изпратените ангелчета са 712 от всички краища на страната.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова януари 7, 2015 09:15
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.