Депутати от ГЕРБ участваха при откриването на спортна зала в Димитровград

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 26, 2017 10:39

Депутати от ГЕРБ участваха при откриването на спортна зала в Димитровград

Акценти

  • Цветан Цветанов участва в церемонията по откриването на ремонтираната спортна зала „Младост“ в Димитровград

Свързани публикации

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов участва в церемонията по откриването на ремонтираната спортна зала „Младост“ в Димитровград. „Държавата дава много възможности на всички общини, но единици са управниците като димитровградския кмет Иво Димов, които успяват да работят в интерес на хората. Отношението на държавата е еднакво към всички, но вашият кмет доказа, че може и знае как да работи за града и общината”, заяви той. Отбеляза, че от 2011 година до сега в Димитровград са инвестирани 70 милиона лева.

На събитието присъстваха и депутатите от ГЕРБ-Хасково Делян Добрев, Евгения Ангелова и д-р Георги Станков, областният управител на Хасково Станислав Дечев, представители на спортната общественост от Димитровград и страната.

Спортна зала „Младост” вече разполага с 1082 седящи места. Тя е напълно модернизирана, изпълнени са всички мерки за енергийна ефективност, направена е цялостна реконструкция. Зала „Младост“ е  единственото в Хасковска област съвременно многофункционално съоръжение за спортни и културни прояви. Това е първият ремонт на залата от 42 години насам. Откриването продължи с впечатляващ фолклорен спектакъл „Ние, българите“ на ансамбъл „Чинари“.

Информацията е от пресцентъра на ГЕРБ

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 26, 2017 10:39
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.