Депутати от „БСП за България“ подариха лаптоп на даровити деца

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 16, 2020 14:56

Депутати от „БСП за  България“ подариха  лаптоп на даровити деца

Акценти

  • Регионален вестник, # 19/903 година XVII, 15 - 21 май 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Никола Динков, народен представител от “БСП за България“, връчи лаптоп на деца от село Устрем. Това стана във връзка с взето решение от парламентарната група на червената партия по време на извънредното положение в страната да се подаряват преносими компютри на даровити деца от социално слаби семейства.
Получиха го Габриела и Ефтим Георгиеви, които са ученици в СУ „Д-р Петър Берон“ – Тополовград. Точно такива са и двете деца от село Устрем, както и брат им Милен, който учи в град Стара Загора в Националната професионална гимназия по ветеринарна медицина „Иван Павлов“.
Дарението бе от името на тримата депутати – Никола Динков, Виолета Желева и Смиляна Нитова.
На събитието присъстваха и председателят на ОбС на БСП в сакарската община Кера Спирова и Янко Илиев, които направиха и други подаръци на Габриела, която тази година е абитуриентка. Като представител на местната структура на лявата партия присъства членът на ръководството ѝ Георги Хаджистанев.
Кметът на селото Христо Илчев, който също се беше на срещата, използва възможността и да обсъдят с Никола Динков проблемите на най-голямото село в община Тополовград.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 16, 2020 14:56
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама