Денят на детето оживи централния площад в Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 6, 2019 15:28

Денят на детето оживи  централния площад в Тополовград

Емоционално, весело и забавно бе на площад „Освобождение“ в града, където бяха събрани деца от цялата община. Там те отпразнуваха 1 юни – Международния ден на детето.
Пред погледите на свои връстници и по-големи деца, родители, учители, роднини и гости на града, най-малките играха и се забавляваха на сцената. За да се получи този хубав празник, много допринесе авторът на сценария и водещ Росен Пурлантов със своето интересно и забавно водене, подпомогнат от малките водещи Анджи и Лили Личева. Той дори за миг не остави децата и многобройната публика да скучаят. Поздрав към децата с пожелание за щастливо детство отправи Маргарита Георгиева, зам.-кмет на общината.
На сцената се представиха и изявиха деца от детските градини „Щастливо детство“, от с. Синапово ученици от НУ „Кирил и Методий“ в Тополовград и други.
Като много добра певица с поздрав за Деня на детето се изяви Лили Личева, като направи и дует с водещия. Специално жури, председателствано от началника на отдел в ОбА Красимира Ятакчиева наблюдаваше и оценяваше представянето на децата в конкурсите: „Мини Мис“ и „Мини Мистър“. Накрая, впечатлено от майсторството и артистизма на децата, то отличи всички участници и момичетата получиха корони, а момчетата – златни медали.
За всички деца на площада имаше подарък от кмета на общината Божин Божинов, който те получиха след завършването на тържеството.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 6, 2019 15:28
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 112 290 преглеждания