„Даниел фешън“ представи свои модели на най-модното събитие

Сакар нюз
От Сакар нюз април 5, 2016 10:43

„Даниел фешън“ представи свои модели на най-модното събитие

Акценти

  • Вестник Харманлийски НОВИНИ, брой 13/651, година XIV, 1-7 април 2016

Свързани публикации

Харманлийската фирма „Даниел Фешън” представи своята най-нова дизайнерска колекция с търговска марка “EDGE by Daniel” през втората вечер на Sofia Fashion Week 2016 (SFW). Тя се състоя в сряда, 23 март, и се смята за събитие №1 на модата в България.
Там фирмата представи 20 модела стилни мъжки ризи, които получиха много висока оценка от организаторите и гостите на събитието.
Стил, блясък и красота изпълниха 5-те вечери на SFW, които се проведоха през изминалата седмица в хотел ”Маринела” – София.
Модното събитие се случи за втори път у нас. На всички вечери присъстваха VIP-личности от модния и бизнес елит на страната. Имаше и шоурум с коктейл по модела на световните издания на Ню Йорк, Париж и Милано, както и уникални модни партита на различни места в реновирания по последни стандарти хотел.
Събитието протече в рамките на 5 дни. Така родната „Седмица на модата“ все повече доближава традициите на големите модни градове.
Четвъртата вечер – Haute Couture – бе вечерта, в която се представи висшата мода от топ дизайнери и висок клас марки от България и Европа.

Сакар нюз
От Сакар нюз април 5, 2016 10:43
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.