„Даниел фешън“ представи свои модели на най-модното събитие

Сакар нюз
От Сакар нюз април 5, 2016 10:43

„Даниел фешън“ представи свои модели на най-модното събитие

Харманлийската фирма „Даниел Фешън” представи своята най-нова дизайнерска колекция с търговска марка “EDGE by Daniel” през втората вечер на Sofia Fashion Week 2016 (SFW). Тя се състоя в сряда, 23 март, и се смята за събитие №1 на модата в България.
Там фирмата представи 20 модела стилни мъжки ризи, които получиха много висока оценка от организаторите и гостите на събитието.
Стил, блясък и красота изпълниха 5-те вечери на SFW, които се проведоха през изминалата седмица в хотел ”Маринела” – София.
Модното събитие се случи за втори път у нас. На всички вечери присъстваха VIP-личности от модния и бизнес елит на страната. Имаше и шоурум с коктейл по модела на световните издания на Ню Йорк, Париж и Милано, както и уникални модни партита на различни места в реновирания по последни стандарти хотел.
Събитието протече в рамките на 5 дни. Така родната „Седмица на модата“ все повече доближава традициите на големите модни градове.
Четвъртата вечер – Haute Couture – бе вечерта, в която се представи висшата мода от топ дизайнери и висок клас марки от България и Европа.

Сакар нюз
От Сакар нюз април 5, 2016 10:43
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.