Данъчни продават МПС-та на длъжници

Сакар нюз
От Сакар нюз март 19, 2018 08:25

Данъчни продават МПС-та на длъжници

Публичните изпълнители от НАП са обявили за продажба чрез търг четири автомобила. Единият е Ford Transit с първоначална цена 350 лева. Той е пътнически, 8+1 места, и е над 20-годишен, което обяснява изгодната му цена. Може да бъде лично огледан от кандидат-купувачите до 23 март на адрес в Хасково след уговорка със служителя на НАП, който отговаря за продажбата.
Офисът на НАП в Хасково предлага още три превозни средства в два различни търга. Лек автомобил Renault Kangoo, произведен през 2003 година, може да бъде купен при първоначална цена 1 400 лева. Намира се също в Хасково и може да бъде видян преди 20 март.
Peugeot 407 2.0 от 2005 година е оценен на 3 450 лева, а товарен автомобил MAN от 1991 година – за 10 725 лева. Двете превозни средства са на адрес в Харманли и са достъпни за огледи до 23-ти този месец.
Техническите характеристики на автомобилите, крайните срокове за внасяне на депозит, 20% от първоначално обявените им цени, крайните срокове за подаване на ценови предложения и координатите на публичните изпълнители, отговарящи за продажбите, са публикувани в електронната страница на НАП www.nap.bg в рубриката „Продажби“.
С приходите от продажбите частично или изцяло ще бъдат погасени данъчни и осигурителни задължения на досегашните им собственици.
От Агенцията препоръчват при финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и дружествата да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция „Събиране“ .

Сакар нюз
От Сакар нюз март 19, 2018 08:25
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.