Данъчни продават МПС-та на длъжници

Сакар нюз
От Сакар нюз март 19, 2018 08:25

Данъчни продават МПС-та на длъжници

Публичните изпълнители от НАП са обявили за продажба чрез търг четири автомобила. Единият е Ford Transit с първоначална цена 350 лева. Той е пътнически, 8+1 места, и е над 20-годишен, което обяснява изгодната му цена. Може да бъде лично огледан от кандидат-купувачите до 23 март на адрес в Хасково след уговорка със служителя на НАП, който отговаря за продажбата.
Офисът на НАП в Хасково предлага още три превозни средства в два различни търга. Лек автомобил Renault Kangoo, произведен през 2003 година, може да бъде купен при първоначална цена 1 400 лева. Намира се също в Хасково и може да бъде видян преди 20 март.
Peugeot 407 2.0 от 2005 година е оценен на 3 450 лева, а товарен автомобил MAN от 1991 година – за 10 725 лева. Двете превозни средства са на адрес в Харманли и са достъпни за огледи до 23-ти този месец.
Техническите характеристики на автомобилите, крайните срокове за внасяне на депозит, 20% от първоначално обявените им цени, крайните срокове за подаване на ценови предложения и координатите на публичните изпълнители, отговарящи за продажбите, са публикувани в електронната страница на НАП www.nap.bg в рубриката „Продажби“.
С приходите от продажбите частично или изцяло ще бъдат погасени данъчни и осигурителни задължения на досегашните им собственици.
От Агенцията препоръчват при финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и дружествата да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция „Събиране“ .

Сакар нюз
От Сакар нюз март 19, 2018 08:25
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама