ДАБ прие предложението на областния управител за вечерен час в РПЦ Харманли

Сакар нюз
От Сакар нюз януари 30, 2015 15:03

ДАБ прие предложението на областния управител за вечерен час в РПЦ Харманли

В центровете на ДАБ на територията на Република България е въведен вечерен час, оповестиха вчера много медии в страната.

Това на практика е изпълнение на искането на областния управител на област Хасково Добри Беливанов, съобщиха днес от пресцентъра на областна администрация Хасково. Непосредствено след срещата в Харманли с главния секретар на ДАБ Златко Александров и гражданите, провела се на 22 януари 2014 г., областният управител е изпратил писмо до ДАБ.

Едно от исканията в него е било: „да се преразгледа и едно от вътрешните правила, а именно крайния час, след който центърът вечер не се напуска. Повечето от харманлийци са на мнение, че той трябва да е по-ранен от 22 ч. Ще бъде добре, ако този час е съобразен със зимното и лятното часово време“, уточняват от пресцентъра. Вчера бе оповестено именно това – вечерният час е 20 ч. за зимното часово време и 22 ч. – за лятното.

От Областна администрация очакват и информация за дейността на oхранителната фирма на територията на РПЦ Харманли. По думите на много харманлийци, тя е незадоволителна.

Изпратено е също така писмо до Министерството на вътрешните работи с мотивирано предложение за обособяване в областта на специализираната жандармерийска част.

 

Сакар нюз
От Сакар нюз януари 30, 2015 15:03
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама