“Да дадем крила на децата” в училищата

Сакар нюз
От Сакар нюз април 20, 2018 11:52

На 11 април стартираха Дни на приобщаването 2018 г. – кампания на Центъра за приобщаващо образование, която насочва общественото внимание към ключови предизвикателства пред българското училище. Фокусът на кампанията, организирана под мотото „Дайте им Крила“, е върху подкрепата, която цялата общност – семейството, бизнесът и институциите, могат да окажат на училището, за да може то да изпълни основната си мисия – да даде крила на децата ни. Специалистите от Центъра са подготвили „10 съвета как да подкрепим училището“, които дават разнообразни идеи за включване в училищния живот.
Специално за тазгодишното издание на Дните на приобщаването се създават и награди за компании, даващи крила на българското образование. С тях ще бъдат отличени български и международни бизнеси, подкрепили разнообразни образователни проекти у нас през изминалата година.
В рамките на кампанията стартират и два конкурса. Единият е за училищен празник „Крилата на приобщаването 2018“. Предложения за участие се изпращат наoffice@cie-bg.eu..
Вторият е с тема „На крилата на моята мечта“. Рисунки/снимки и кратък текст-описание на мечта за участие в конкурса се изпращат на office@cie-bg.eu.

Сакар нюз
От Сакар нюз април 20, 2018 11:52
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.