Д-р Елена Илиева ще преглежда деца от 5 до 9 години безплатно

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 12, 2015 05:21

Д-р Елена Илиева ще преглежда деца  от 5 до 9 години безплатно

От началото на ноември, т.г., стартира Националната кампания за профилактика на кариеса при деца от 5 до 9 години. В продължение на един месец децата в страната ще бъдат преглеждани безплатно. Д-р Елена Илиева е единственият стоматолог от Харманли, който е преминал специално обучение, свързано с програмата за профилактика на детския кариес и е спечелил правото да работи по нея в общината.
„Сладките храни, газираните напитки и липсата на хигиена са сред най-честите причинители на кариес при децата“, казва д-р Илиева. Тя съветва да не се чака болката да стане причина за посещение при стоматолог.
В програмата е предвидено при нужда постоянните зъби да се покриват с материал, наречен силант, информира още д-р Илиева. Това е безболезнена процедура, която се извършва напълно безплатно след получаване на декларация за съгласие от родителя.
Кабинетът на д-р Елена Илиева се намира в сградата на поликлиниката на ул. „Васил Левски” 66, ет. 1, каб. 5. и каб.1. За записване и допълнителна информация: тел.: 0887 70 80 71, е-mail: elenapaunova@abv.bg, www.oralnaprofilaktika.bg.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 12, 2015 05:21
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.