Д-р Елена Илиева ще преглежда деца от 5 до 9 години безплатно

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 12, 2015 05:21

Д-р Елена Илиева ще преглежда деца  от 5 до 9 години безплатно

Акценти

  • Вестник Харманлийски НОВИНИ, брой 41/642, година XIII, 6-12 ноември 2015

Свързани публикации

От началото на ноември, т.г., стартира Националната кампания за профилактика на кариеса при деца от 5 до 9 години. В продължение на един месец децата в страната ще бъдат преглеждани безплатно. Д-р Елена Илиева е единственият стоматолог от Харманли, който е преминал специално обучение, свързано с програмата за профилактика на детския кариес и е спечелил правото да работи по нея в общината.
„Сладките храни, газираните напитки и липсата на хигиена са сред най-честите причинители на кариес при децата“, казва д-р Илиева. Тя съветва да не се чака болката да стане причина за посещение при стоматолог.
В програмата е предвидено при нужда постоянните зъби да се покриват с материал, наречен силант, информира още д-р Илиева. Това е безболезнена процедура, която се извършва напълно безплатно след получаване на декларация за съгласие от родителя.
Кабинетът на д-р Елена Илиева се намира в сградата на поликлиниката на ул. „Васил Левски” 66, ет. 1, каб. 5. и каб.1. За записване и допълнителна информация: тел.: 0887 70 80 71, е-mail: [email protected], www.oralnaprofilaktika.bg.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 12, 2015 05:21
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 508 374 преглеждания