Читалищни дейци почетоха паметта на Велко Кънев

Стоян Тонев
От Стоян Тонев август 8, 2018 09:00

Читалищни дейци почетоха паметта на Велко Кънев

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, #31/111 3-9 август 2018

Свързани публикации

С кратко тържество и спомен за Велко Кънев колективът на читалище „Св .Св. Кирил и Методий – 1894” отбеляза рождения ден на известния български актьор Велко Кънев. Неговото име носи театърът на комедията към тази иинституция.
На 31 юли 2018 година големият приятел на Тополовградска община щеше да навърши 70 години. На събитието, което бе наречено „Обич за Велко“, ръководството и служителите на читалището си припомниха най- хубавите моменти от срещите с Велко. Събитието уважиха неговите приятели от детинството му в Елхово – Борис Янев и Красимира Ятакчиева – началник на отдел в ОбА Тополовград.
Всички присъстващи получиха Плакет с посланието на Велко Кънев от Алеята на славата пред Народния театър „Иван Вазов“ – „Всички след нас – по-добри!“.
Хората на духа от Тополовград и местните жители се гордеят с приятелството си с големия актьор и той остава в сърцата им завинаги. В негова чест от 2011 година Театърът на комедията и Международният фестивал на любителските комедийни театри, пантомима и сатира носи неговото име.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев август 8, 2018 09:00
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама