Читалища предлагат занимания по различни интереси

Милена Митева
От Милена Митева септември 28, 2018 15:09

Читалища предлагат занимания по различни интереси

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, #37/117, 28 септември – 4 октомври

Свързани публикации

Детска театрална трупа отново ще създава малки артисти в Харманли. Тя стартира дейност от първия ден на октомври от 17:00 часа в НЧ “Дружба – 1870“. За уменията и качествата, които ще придобиват децата, ще се грижи Надежда Халваджиева.
Театрална трупа за големи също ще започне 132 сезон. Нейн режисьор ще бъде Стефан Цирков.
Групите за народни танци ще бъдат ръководени от Христо Христов и Паулина Христова. Модерните танцьори са поверени на Галина Станкова. Групите по зумба ще се водят от Наталия Василева. Панайот Панайотов ще работи с изявилите желание да усъвършенстват гласовете си в поп пеенето. Народни певци ще черпят знания от Стоянка Янкова. С възпитаниците на детска вокална група ще работи Петя Карабакалова. Хорово пеене ще бъде с диригент Младен Станев. Обученията по тамбура, гайда, кавал, гадулка, акордеон, китара и тъпан ще се водят от Руси Стайков и Иван Стойчев. Желаещите да свирят на пиано ще посещават часовете с Жермина Михова. Клубовете по „Шах“ и „Млад журналист“ ще бъдат в ръцете на Валентина Димитрова и Светлана Николова.
НЧ “Харманли 2001“ в града също обяви дейности за своите съграждани от началото на новия месец.
Театрално студио „Бърборино“ ще бъде с ръководител Ваня Моллова. Вокална група “Сладурани“ ще пеят с Марияна Панайотова. В клуб по „Приложни изкуства“ заниманията ще се водят от Светла Въжеклиева. Ръководител по „Изобра- зително изкуство“ ще е Димитър Каратонев. В клуб „Скулптора“ членовете ще работят с Тамер Халил. Клуб „Карате“ отново е поверен на Кирил Халваджиев. Участниците във „Фотоклуб“ ще бъдат под ръководството на Милена Георгиева. Диана Петрова ще работи с участниците в „Клуб по български език“. Балет „Вива“ и Мажоретен състав ще са с ръководител Галя Станкова. Фолклорна формация „Белоногата“ ще бъде водена от Миглена Христова.

снимка: Архив

Милена Митева
От Милена Митева септември 28, 2018 15:09
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Dudukov септември 29, 08:11

    „Обученията по тамбура, гайда, кавал, гадулка, акордеон, китара и тъпан ще се водят от Руси Стайков и Иван Стойчев.“Типично по български правим пак нещата – ВСИЧКОЗНАНИЕ!Смешно и несериозно е това!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама