Четвъртокласници се правят на „абитуриенти“

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 19, 2020 16:12

Четвъртокласници се правят на „абитуриенти“

Акценти

  • Регионален вестник, # 24/908 година XVII, 19 - 25 юни 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Приключи странно протеклата учебна 2019/20 година за учениците от I до IV клас от НУ „Кирил и Методий“ в Тополовград. Тя бе такава поради известните на всички обстоятелства покрай коронакризата и необичайната досега форма на обучение – дистанционна, с която я завършиха.
Учители и ученици се справиха добре с предизвикателствата и завършиха успешно обучението. Това бе отбелязано със скромно тържество в училището на 16 юни, на което учениците получиха своите удостоверения за завършен клас и се разделиха със съучениците си и учителите си до началото на новата учебна година.
Изключението бяха 52-та ученици от четвъртите класове, за които тази бе последната година в това училище. Те бяха и най- емоционални и възбудени и се чувстваха като един вид „абитуриенти“ на начално ниво.
След като се разделиха с училището и учителите, групички от тези деца тръгнаха към центъра на Тополовград, като по примера на истинските абитуриенти отброяваха хорово числата от едно до четири с радостни възгласи след това. След тях вървяха с усмивки родителите им и заедно всички отидоха да се почерпят със сладки и безалкохолни напитки в едно от заведенията в центъра на града.
Учебната година за учениците до IV клас бе закрита и в другите училища в общината – тези в селата Устрем, Синапово и Хлябово.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 19, 2020 16:12
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 670 282 преглеждания