Четири медала завоюваха боркини от състезание

Сакар нюз
От Сакар нюз април 21, 2018 07:48

Четири медала завоюваха  боркини от състезание

Общо 4 медала завоюваха боркини от Симеоновград и Хасково, състезаващи се за клубовете „Ангел войвода“ и „Вълко Костов“. Те участваха на Държавното лично първенство за момичета, кадетки и девойки в Бургас. Състезателките от хасковския клуб спечелиха 3 титли. Шампионка при момичетата до 36 кг е Меган Димчева. Възпитаничките на треньорите Петю Кирев, Стоян Чобанов и Иво Раев завоюваха два сребърни медала.
Силвия Митева е вицешампионка в категория до 50 кг. На второто стъпало на почетната стълбичка в морския град се качи Весела Бръмчева, спечелвайки сребърен медал в категория до 57 кг. В същата категория на пето място завърши Симона Андреева. Сребърното отличие завоюва и Таня Иванова от симеоновградския клуб. Възпитаничката на треньора Росен Бонев се класира на второ място в категория до 33 кг.
Друга състезателка, Силвия Живкова, спечели втора вицерепубликанска титла за Хасково. Тя е абитуриентка и не се знае дали ще продължи борбата в родния си град, или ще учи в Национална спортна академия.
А снимката е направена пред Общината за спомен с хасковския клуб „Ангел Войвода“. На нея са световната вицешампионка Петя Делчева, Силвия Живкова, Димитринка Сергеева и Ива Бонева.

Сакар нюз
От Сакар нюз април 21, 2018 07:48
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.