Четири медала завоюваха боркини от състезание

Сакар нюз
От Сакар нюз април 21, 2018 07:48

Четири медала завоюваха  боркини от състезание

Общо 4 медала завоюваха боркини от Симеоновград и Хасково, състезаващи се за клубовете „Ангел войвода“ и „Вълко Костов“. Те участваха на Държавното лично първенство за момичета, кадетки и девойки в Бургас. Състезателките от хасковския клуб спечелиха 3 титли. Шампионка при момичетата до 36 кг е Меган Димчева. Възпитаничките на треньорите Петю Кирев, Стоян Чобанов и Иво Раев завоюваха два сребърни медала.
Силвия Митева е вицешампионка в категория до 50 кг. На второто стъпало на почетната стълбичка в морския град се качи Весела Бръмчева, спечелвайки сребърен медал в категория до 57 кг. В същата категория на пето място завърши Симона Андреева. Сребърното отличие завоюва и Таня Иванова от симеоновградския клуб. Възпитаничката на треньора Росен Бонев се класира на второ място в категория до 33 кг.
Друга състезателка, Силвия Живкова, спечели втора вицерепубликанска титла за Хасково. Тя е абитуриентка и не се знае дали ще продължи борбата в родния си град, или ще учи в Национална спортна академия.
А снимката е направена пред Общината за спомен с хасковския клуб „Ангел Войвода“. На нея са световната вицешампионка Петя Делчева, Силвия Живкова, Димитринка Сергеева и Ива Бонева.

Сакар нюз
От Сакар нюз април 21, 2018 07:48
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.