Чешма ще допълни красотата на къта за отдих във Фислиева нива

Стоян Тонев
От Стоян Тонев декември 3, 2017 11:57

Чешма ще допълни красотата на къта за отдих във Фислиева нива

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, брой 46/77, 1-7 декември 2017

Свързани публикации

На къта за отдих в местността Фислиева нива, край Тополовград, ще бъде изградена чешма. Това стана възможно след като Наско Мераков, който със собствените си ръце, труд и средства изгради прекрасния оазис и с помощта и съдействието на Наско Стоянов , зам.-кмет на община Тополовград, направиха сондаж и откриха и вода. Така мястото за почивка с трите беседки, барбекю и други удобства за излетници, туристи и граждани ще има и чешма.
Стореното ще е още едно удобство и ще стане най-посещаваното място в Сакар планина, близо до града. По този повод зам.-кметът Наско Стоянов и Наско Мераков благодарят на хората, които с паричните си дарения спомогнаха да бъде направен сондажът и открита водата на 45 м дълбочина. Техните благодарности са за кмета на общината Божин Божинов, директора на ДЛС Тополовград инж. Станимир Сотиров, инж. Дончо Донев от „Каолин”, Костадинка Димитрова от магазин „Щил”, Димитър Стамов – президент на „Сарабашев М”, Никола Димитров от БКС – Тополовград, и Марин Стоянов. Благодарение на тяхната отзивчивост е събрана сумата от 1 400 лв., с която стана възможен сондажът.
Двамата, Наско Стоянов и Наско Мераков, призовават всички, които посещават и ползват изградения с много труд и любов кът за отдих да пазят базата и чист района около нея, защото той е за всички и за да може да се ползва дълги години.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев декември 3, 2017 11:57
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Илия Деведжиев декември 3, 14:49

    Господ здраве да ви дава !

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.