Чакаме да изгрее слънцето и на нашата улица

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 11, 2015 13:59

Градът ни получи нова премяна. Това радва всички. Само ние, живеещите на ул. „Сакар планина”, сме в очакване на промяна.
Писахме, получавахме отговори и обещания, но до тук. Идват някакви групи, удрят от тук от там по една мотика и дим да ги няма. Нищо не се върши съзнателно и както трябва. Скарите изпочупени и затлачени.
При дъжд цялата улица е в камъни и кал, които трябва да чистим до следващия порой. От лявата страна улицата ни е истинска джунгла. Именно тук вече години си опитват мотиките хора от временната заетост и всичко си остава същото.
Ние всеки ден гледаме всичко това, възмущаваме се, но полза никаква. Преди години, когато бяхме млади и здрави, сами се оправяхме, но сега вече не сме в състояние да се справим сами. Докога ще отбиват номера и няма да вършат нищо тези, на които се плаща за несвършена работа.
Нали всички искат работа, а като я получат започват да пият кафета и пушат цигари под сянката и да мерят улиците. Трябва засилен контрол, за несвършена работа никакво заплащане. Но къде са проверяващите? И те се скатават някъде.
Така както я караме до никъде няма да стигнем. С това надлъгване и имитация на работа не сме за никъде.
Чакаме и на нашата улица „да изгрее слънце”.

Дянка Радева –
от името на група
възмутени граждани от ул. Сакар планина” – Тополовград

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 11, 2015 13:59
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.