„Чакалите“ събират волни ездачи на мото среща

Милена Митева
От Милена Митева април 4, 2017 13:03

„Чакалите“ събират волни ездачи на мото среща

Акценти

 • Вестник Сакарнюз, брой 13/44 31 март – 6 април 2017

Свързани публикации

Мотоклуб (МК) „Чакалите“ – Харманли става домакин на мото среща. Тя ще се състои в последните три дни на април – 28, 29, 30 (петък, събота, неделя) в местността Ловен парк, край града
„В момента се провежда организацията за събитието“, сподели Иван Дулев, вицепрезидент на клуба. „Гости на срещата ще има от цяла югоизточна България“, допълва рокера.
„След единадесет годишно прекъсване на това мероприятие, сега традицията ще бъде възстановена с много атракции“, издават за Сакарнюз любителите на големи машини.
Организатори са МК “Чакалите“ и община Харманли.
Откриване на мотосезона за клуба от Харманли започна със събора в Бачково. Това стана на 22 март, след като групата посети клубната къща на организаторите от МС „Вагабондс“ в Пловдив и заминаха за родопското село. След като запалиха свещи за здраве и безавариен сезон в Бачковския манастир и изядоха агне, мотористите се завърнаха в Града на Белоногата.

Мотоклуб „Чакалите“ е създаден през 1999 година. През годините неговите членове достигат 20 броя. Най-възрастният рокер в момента е Яни Братанов – Инструктора, а най-младият е Димитър Димитров – Чилията. С най-много стаж в клуба са Владимир Господинов и Милен Делчев – Мечката.. Те са й един от основателите.
Управителния съвет на „Чакалите“ е от 4 човека. Президент на клуба Стефан Бояджиев– Мингата, вицепрезидент Иван Дулев – Дюлята. Пътен капитан е Симеон Недялков – Горския, касиер – Димитър Стоянов – Митката, и секретар Яни Братанов – Инструктора.

Милена Митева
От Милена Митева април 4, 2017 13:03
Напиши коментар

4 Коментара

 1. Иван Дюлята април 18, 13:13

  Сатурн ли си иже планета ли си не знам ама явно много ти е мъчно че не може да си част от клуба щот си гей.А ние хора без мотори приемаме ама гейове не приемаме 😀

  Отговори на този коментар
 2. Belqta април 4, 23:01

  Vse hubavi momcheta

  Отговори на този коментар
 3. satur април 4, 21:30

  Smeshen psevdo klub v koito poluvinata rokeri nqmat motori

  Отговори на този коментар
  • Иван Дюлята април 18, 12:48

   Виж ся комплексар такъв,само не знам кое му е смешното на клуба и кое му е псевдото.Кой няма мотор???Като си толкова отворен ела и ми го кажи това в очите.Сатур ли си планета ли си няква,аман от злобни и завистливи боклуци.

   Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама