БСП в Тополовград подготвят конференция

Стоян Тонев
От Стоян Тонев януари 31, 2017 06:55

На 31 януари социалистите от тополовградската общинска организация ще проведат конференция. Форумът ще бъде само отчетен, след като през изминаващия януари отчети за работата си през последната година са направили структурите по места. Социалистите смятат годината за много успешна с оглед на категоричната победа на президентските избори на поддържаните от БСП Радев и Йотова.
Настоящата конференция се прави само три дни преди заседанието на конгреса на столетната партия, който ще се състои на 4 и 5 февруари.
Поради отчетния, а не отчетно – изборния характер на конференцията, няма да се избират нови делегати за конгреса. На него ще отидат Кера Спирова, Данчо Трифонов и Георги Чаушев.
Делегатите на общинския форум ще обсъдят и предложат и свои номинации за кандидат – депутати в Хасковския избирателен район, както и ще уточняват точния брой на членовете социалисти в Тополовградско. Наскоро ръководството на организацията излезе с обръщение към всички напуснали по една или друга причина партията с призив да се завърнат в редиците.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев януари 31, 2017 06:55
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.