БСП – Свиленград има нов председател

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 7, 2017 23:54 Updated

БСП – Свиленград има  нов председател

Общинската организация на БСП – Свиленград избра нов председател. Това стана на 27 януари, когато червените проведоха общинска конференция. Номинираните за този пост бяха още трима – Никола Динков, Костадин Кундурджиев и Стамо Димитров. Първите двама си направиха самоотвод, а Стамо Димитров отсъстваше по здравословни причини. Така остана единствен кандидат Георги Илиев и всички в залата гласуваха за неговата кандидатура.
Два дни по-късно, на пресконференция, Георги Илиев заяви: „Нищо особено не се е променило, само това, че поемаме отговорност. Да бъда председател на БСП не ми е самоцел. Веднага след изборите за народни представители ще се заемем с въпроса за привличане на нови хора в партията, с които да попълним състава на нашия Общински съвет. Да поработим с тях една – две години и да направим така, че БСП да има нов, по-различен председател от това, което сме виждали досега.“
Господин Илиев пое щафетата от Христо Щерев, който беше на този пост 10 години. Новият председател му благодари и допълни, че благодарение на неговите усилия на два пъти БСП е постигнала убедителни резултати – на проведените местни избори и на изборите за президент.
На партийния форум бяха направени предложения за народни представители за 44-то Народно събрание. Това са Христо Щерев, Никола Динков, Георги Илиев и досегашния депутат Чавдар Георгиев.
До 18 февруари всички предложения ще бъдат обсъдени на заседание на Областния съвет и тогава ще имаме повече яснота, относно листата за народни представители.

Георги Илиев е роден през 1967 год в Хасково. Завършил е ВНВУ „В.Левски”  Велико Търново. От 1995 год. и досега е в частния бизнес. Собственик е на фирма за проектиране, доставка и монтаж на отоплителни инсталации. Илиев е бил председател на БСП в периода 1998 до 2003 година. От май 2016 г. е член на НС на БСП и участва в две комисии.

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 7, 2017 23:54 Updated
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.