БСП – Свиленград има нов председател

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 7, 2017 23:54 Updated

БСП – Свиленград има  нов председател

Общинската организация на БСП – Свиленград избра нов председател. Това стана на 27 януари, когато червените проведоха общинска конференция. Номинираните за този пост бяха още трима – Никола Динков, Костадин Кундурджиев и Стамо Димитров. Първите двама си направиха самоотвод, а Стамо Димитров отсъстваше по здравословни причини. Така остана единствен кандидат Георги Илиев и всички в залата гласуваха за неговата кандидатура.
Два дни по-късно, на пресконференция, Георги Илиев заяви: „Нищо особено не се е променило, само това, че поемаме отговорност. Да бъда председател на БСП не ми е самоцел. Веднага след изборите за народни представители ще се заемем с въпроса за привличане на нови хора в партията, с които да попълним състава на нашия Общински съвет. Да поработим с тях една – две години и да направим така, че БСП да има нов, по-различен председател от това, което сме виждали досега.“
Господин Илиев пое щафетата от Христо Щерев, който беше на този пост 10 години. Новият председател му благодари и допълни, че благодарение на неговите усилия на два пъти БСП е постигнала убедителни резултати – на проведените местни избори и на изборите за президент.
На партийния форум бяха направени предложения за народни представители за 44-то Народно събрание. Това са Христо Щерев, Никола Динков, Георги Илиев и досегашния депутат Чавдар Георгиев.
До 18 февруари всички предложения ще бъдат обсъдени на заседание на Областния съвет и тогава ще имаме повече яснота, относно листата за народни представители.

Георги Илиев е роден през 1967 год в Хасково. Завършил е ВНВУ „В.Левски”  Велико Търново. От 1995 год. и досега е в частния бизнес. Собственик е на фирма за проектиране, доставка и монтаж на отоплителни инсталации. Илиев е бил председател на БСП в периода 1998 до 2003 година. От май 2016 г. е член на НС на БСП и участва в две комисии.

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 7, 2017 23:54 Updated
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.