БСП представиха проекта „Визия за България” в Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 27, 2018 10:33

БСП представиха проекта „Визия за България” в Тополовград

Трима народни представители от левицата в сегашното Народно събрание Йордан Младенов, Георги Андреев и Богдан Боцев бяха в Тополовград на 24 октомври, за да представят проекта на БСП „Визия за България”.
Те искаха да чуят мнението и предложенията на хората относно този документ на лявата партия. В почти пълната зала с членове на БСП, съмишленици и симпатизанти на лявата идея и граждани, искащи да чуят и видят какво предлагат от столетницата, срещата – разговор откри председателя на ОбС на БСП Кера Спирова. В своето встъпително слово тя направи ретроспекция за състоянието на общината през последните 30 години и какво е останало от постигнатото в развитието й преди 10 ноември 1989 г.
Последователно думата взеха и тримата народни представители, които говориха за целите на проекта „Визия за България”, за катастрофалното според тях състояние на страната и нужда от решителна и кардинално промяна, за да оцелее и да я има една по-добра за живеене и реализация България. Те изразиха своята надежда, че вследствие на предложенията и допълненията към проекта, който охарактеризираха като рамка, конструкция, която трябва да се изпълни със съдържание в резултат на срещите в цялата страна. След това ще бъде приет като основополагащ документ за по-доброто развитие на страната на конгреса на БСП.
След техните изказвания се получи оживен разговор. Хората в залата направиха предложения. Те бяха свързани с икономиката на страната, здравеопазване, образование, демографската криза, читалищното дело, селското стопанство. Поискаха да се търси съдебна отговорност на всички, които допринесоха за днешното лошо положение в нея.
Според организаторите, срещата е изпълнила целите си, защото станал добър разговор с много предложения, имащи отношение към проекта „Визия за България”.
На срещата се появиха и хора, възстановили членството си в партията, след години на лутане и заблуди, както казаха някои от тях при изказванията си.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 27, 2018 10:33
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Ангелов октомври 29, 18:52

    Процеса е необратим…За съжаление още едно място, където е има истински българи изгасва със завидни темпове…След 20 г. със сигурност ще има не-повече от 1000 пенсионери….Визията е, сбъркана тотално. Няма шанс всички да работят в общината, която е най-големия работодател в радиус от поне 20 км.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.