БСП представиха проекта „Визия за България” в Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 27, 2018 10:33

БСП представиха проекта „Визия за България” в Тополовград

Трима народни представители от левицата в сегашното Народно събрание Йордан Младенов, Георги Андреев и Богдан Боцев бяха в Тополовград на 24 октомври, за да представят проекта на БСП „Визия за България”.
Те искаха да чуят мнението и предложенията на хората относно този документ на лявата партия. В почти пълната зала с членове на БСП, съмишленици и симпатизанти на лявата идея и граждани, искащи да чуят и видят какво предлагат от столетницата, срещата – разговор откри председателя на ОбС на БСП Кера Спирова. В своето встъпително слово тя направи ретроспекция за състоянието на общината през последните 30 години и какво е останало от постигнатото в развитието й преди 10 ноември 1989 г.
Последователно думата взеха и тримата народни представители, които говориха за целите на проекта „Визия за България”, за катастрофалното според тях състояние на страната и нужда от решителна и кардинално промяна, за да оцелее и да я има една по-добра за живеене и реализация България. Те изразиха своята надежда, че вследствие на предложенията и допълненията към проекта, който охарактеризираха като рамка, конструкция, която трябва да се изпълни със съдържание в резултат на срещите в цялата страна. След това ще бъде приет като основополагащ документ за по-доброто развитие на страната на конгреса на БСП.
След техните изказвания се получи оживен разговор. Хората в залата направиха предложения. Те бяха свързани с икономиката на страната, здравеопазване, образование, демографската криза, читалищното дело, селското стопанство. Поискаха да се търси съдебна отговорност на всички, които допринесоха за днешното лошо положение в нея.
Според организаторите, срещата е изпълнила целите си, защото станал добър разговор с много предложения, имащи отношение към проекта „Визия за България”.
На срещата се появиха и хора, възстановили членството си в партията, след години на лутане и заблуди, както казаха някои от тях при изказванията си.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 27, 2018 10:33
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Ангелов октомври 29, 18:52

    Процеса е необратим…За съжаление още едно място, където е има истински българи изгасва със завидни темпове…След 20 г. със сигурност ще има не-повече от 1000 пенсионери….Визията е, сбъркана тотално. Няма шанс всички да работят в общината, която е най-големия работодател в радиус от поне 20 км.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 271 896 преглеждания