“Брачни безумия“ на едно семейство развеселиха други

Милена Митева
От Милена Митева ноември 1, 2019 11:49

“Брачни безумия“ на едно  семейство развеселиха други

Известни актьори разкриха „Брачните безумия“ на едно семейство на сцена в Харманли. Милица Гладнишка, Милена Маркова – Маца, Жанет Миовска, Симеон Владинов, Николай Тодоров и Божидар Минков от театър „Криле“ пристигнаха в Града на Белоногата, за да развеселят почитателите на театралното изкуство.
В продължение на два часа те представиха живота на френско семейство, в което и двамата съпрузи имат извънбрачни връзки. С добрата си игра актьорите представиха безумните ситуации, в които се намесиха любовник, любовница, готвачка и ревнив съпруг. В един момент и четиримата се оказват по едно и също време под един покрив…
Докато дойде развръзката, зрителите останаха без дъх, а накрая 500-те зрители с бурни аплодисменти оцениха играта на артистите.
Постановката е на Алексей Кожухаров и е вдъхновена от „Пижама за шестима” на Марк Камолети. Сценографията е на Георги Георгиев, а костюмите са на Сърджан Кръстевски.

В началото на другата седмица жителите на Харманли могат да закупят билети за следващото културно събитие.
На 4 ноември от 18:30 часа, на същата сцена, Тони Димитрова ще зарадва почитателите си с бутиков спектакъл „Моите неизпратени писма”.
Концертът ще бъде в съпровод на симфоничен оркестър и рок група, а диригент е Левон Манукян. Публиката ще чуе хитовете „Ах, морето”, „За тебе хората говорят”, „Обещания”, ”Танго в полунощ” и др.

Билетите са от 10 и 12 лв., а желаещите могат да ги закупят от касата на читалището.

Милена Митева
От Милена Митева ноември 1, 2019 11:49
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.