Бойци тренират изграждане на воля и дисциплина

Сакар нюз
От Сакар нюз август 9, 2017 12:00

Бойци тренират изграждане  на воля и дисциплина

Изграждане на воля и дисциплина у състезателите на кудо бяха основните цели на проведения учебно – тренировъчен лагер в Мадан. Организира го Българска кудо федерация (БКФ) от 20 до 24 юли с участието на 40 състезатели и инструктори.
На лагера се усъвършенстваха и методическите умения на треньорите и проверка нивото на най-младите бойци. Укрепване на приятелските отношения между клубовете бе друга цел в проявата. В БКФ членуват 22 клуба и приятелските контакти между тях са от голямо значение. Най-малките участници бяха на 8 години. За тях самостоятелното участие на подобен лагер бе път към изграждане на воля и дисциплина. Режимът и двуразовите тренировки им дадоха първия урок.
Другият те получиха, когато се явиха на тестовете за степени и демонстрираха уменията си. При най-малките Николай Семерджиев придоби син пояс, а при юношите Михаил Бабамов – жълт. Те не загубиха нито една среща.
Двама представители на СК “Будо“ – Харманли защитиха успешно съответните степени в йерархията на бойните изкуства. Това стана при двучасов тест и боеве.
Големите бойци защитиха духа на кудо и издържаха всички изпитания.
По време на лагера участниците посетиха музеите на Златоград и природните забележителности на Родопи в този регион. Имаше плуване и стрелба с лък.

Сакар нюз
От Сакар нюз август 9, 2017 12:00
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама