Бойко Борисов в Хасково: „С управление на БСП държавата ще катастрофира отново“

Сакар нюз
От Сакар нюз март 4, 2017 23:21

Бойко Борисов в Хасково: „С управление на БСП държавата ще катастрофира отново“

Акценти

  • Председателят на ГЕРБ пристигна в Хасково заедно с Томислав Дончев
  • Срещата с гражданите продължи над 2 часа

Свързани публикации

„Популизмът на нашите опонентите ни няма граници. Знаете какво може ГЕРБ – от гола поляна можем да направим магистрала или пречиствателна станция. И всичко това сме го правили тук в Хасково. Ние не даваме фалшиви обещания. С управление на БСП България ще катастрофира.“ Това заяви председателят на ГЕРБ – Бойко Борисов по време на среща с жители на Хасково. “Единствено България имаше устойчив ръст на развитие във всяка една област. От всички нас зависи да не се подведем на изборите и да си счупим държавата отново. Опонентите ни са се отлепили от земята и обещават безумни неща. Така рискуваме да ударим темелите на държавността”, коментира той. .

Председателят на ГЕРБ пристигна в Хасково заедно с Томислав Дончев, първи в листата на ГЕРБ в Габрово и 23 МИР София и с водача на хасковската листа Делян Добрев. В залата на театъра присъстваха и всички кандидати за депутати от листата на ГЕРБ в Хасково.

„Ние сме местни хора, виждате ни всеки ден. И за разлика от другите сега няма да тръгнем да ви обещаваме, ние вече сме ви показали, че работим”, заяви водачът на листата Делян Добрев.

„Надявам се разумът да надделее. Надявам се БСП да не успее да спечели нито една община в Хасковска област , така както нямат кмет, да нямат и победа!”, категоричен бе той. „ Програмата на БСП е катастрофа. Там има само един ред, който трябва да бъде изпълнен и това е развитието на капиталовия пазар”, посочи Делян Добрев. Той бе категоричен, че ако ГЕРБ отново има възможност да управлява, което ще е разумното решение на всеки от нас, тогава ще бъде изпълнен един основен ангажимент за Хасково. „Ще привлечем нови инвестиции в Хасково и региона. След 10 дни ще подпишем споразумение, с което Хасково ще стане част от Икономическата зона заедно с Пловдив и Бургас. Там през последните 5 години са направени над 140 завода с над 70 хиляди работни места и над 1милиард евро инвестиции. Тази икономическа зона не е на едно място, Хасково ще един от тези индустриални центрове. Първите стъпки вече са направени. Виждате „Язаки” прави най-голямата си инвестиция в Димитровград”, подчерта Делян Добрев.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обясни, че ако народът си избере управление, различно от ГЕРБ, партията ще продължи да служи на хората. Според Бойко Борисов едно такова управление би продължило кратко – година, или година и половина, но последствията за България ще бъдат много тежки. „Принудени сме да сме на кантар с БСП. Защо? Какво имаме от другата страна, какво е направила БСП в Хасково, за да сме равни?”, попита той. “Партията си заложих в името на стабилността на страната. Знаехме какво ще ни донесе коалиционното управление преди две години, но падаха банки, заварихме инфлация, безработица, нисък фискален резерв – 3 млрд. Ако на тези избори резултатите ни не са достатъчно добри за самостоятелно управление, ще се повтори същото – или безкрайни преговори и компромиси, или спирала от избори”, обобщи Бойко Борисов.

Продъжилата над 2 часа среща с жителите на Хасково и областта завърши със снимки с бившия премиер и лични ангажименти, които Бойко Борисов пое към хасковлии. Един от тях е да бъде възстановен клуба на актьора, задача, която лидерът на ГЕРБ възложи на кмета на общината Добри Беливанов.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 4, 2017 23:21
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама