Боби Мирчев и Хайгашот Агасян забавляваха децата на ОУ „Иван Вазов“ за празника им

Милена Митева
От Милена Митева април 24, 2016 21:50

Боби Мирчев и Хайгашот Агасян забавляваха  децата на ОУ „Иван Вазов“ за празника им

Боби Мирчев и Хайгашот Агасян забавляваха учениците от ОУ „Иван Вазов“, Харманли, по повод патронния празник на училището им. Концертът се състоя в читалище „Дружба“ в сряда, 20 април, където известните личности забавляваха децата. Учениците разбраха, че светът е хубав и чудесен, а училището – място, където освен знания кипи и забавление. Вазовци пяха и танцуваха на сцената заедно с двамата автори на песни и стиховете, а усмивките грееха на лицата им.
Поздрав за празника отправи директорът Наташа Кирякова. Поздравителен адрес и цветя имаше от Община Харманли, а на концерта присъства лично г-жа Мария Киркова – кмет. Читалище “Дружба” и СОУ “Неофит Рилски” също поднесоха цветя и поздраителен адрес за патронния празник.
По-рано през същия ден Боби и Хайго гостуваха на учениците и колектива в училището. С минутите прекарани с Боби децата се хванаха на детски влак и пяха, танцувайки. В края на срещата си те получиха книжки и дискове с автограф.
В началото на седмицата възпитаниците от 5,7 и 8 клас се срещнаха с поета Георги Николов. По идея на учителите по литература, той бе поканен като местен творец, който децата да опознаят. Срещата бе полезна, защото тинейджърите научиха за осемте му издадени книги и вдъхновението му да пише. Гостът отговори и на въпросите на децата, свързани с желанието му да твори.
В последния ден от седмицата вазовци ще имат спортен празник в двора на школото, а щафетата ще се проведе в парк “Димана Данева”.

Милена Митева
От Милена Митева април 24, 2016 21:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.