Боби Мирчев и Хайгашот Агасян забавляваха децата на ОУ „Иван Вазов“ за празника им

Милена Митева
От Милена Митева април 24, 2016 21:50

Боби Мирчев и Хайгашот Агасян забавляваха  децата на ОУ „Иван Вазов“ за празника им

Боби Мирчев и Хайгашот Агасян забавляваха учениците от ОУ „Иван Вазов“, Харманли, по повод патронния празник на училището им. Концертът се състоя в читалище „Дружба“ в сряда, 20 април, където известните личности забавляваха децата. Учениците разбраха, че светът е хубав и чудесен, а училището – място, където освен знания кипи и забавление. Вазовци пяха и танцуваха на сцената заедно с двамата автори на песни и стиховете, а усмивките грееха на лицата им.
Поздрав за празника отправи директорът Наташа Кирякова. Поздравителен адрес и цветя имаше от Община Харманли, а на концерта присъства лично г-жа Мария Киркова – кмет. Читалище “Дружба” и СОУ “Неофит Рилски” също поднесоха цветя и поздраителен адрес за патронния празник.
По-рано през същия ден Боби и Хайго гостуваха на учениците и колектива в училището. С минутите прекарани с Боби децата се хванаха на детски влак и пяха, танцувайки. В края на срещата си те получиха книжки и дискове с автограф.
В началото на седмицата възпитаниците от 5,7 и 8 клас се срещнаха с поета Георги Николов. По идея на учителите по литература, той бе поканен като местен творец, който децата да опознаят. Срещата бе полезна, защото тинейджърите научиха за осемте му издадени книги и вдъхновението му да пише. Гостът отговори и на въпросите на децата, свързани с желанието му да твори.
В последния ден от седмицата вазовци ще имат спортен празник в двора на школото, а щафетата ще се проведе в парк “Димана Данева”.

Милена Митева
От Милена Митева април 24, 2016 21:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама