Благодетели от два града помагат за лечение на момиче

Милена Митева
От Милена Митева октомври 11, 2019 10:47

Благодетели от два града  помагат за лечение на момиче

Благотворителен концерт „Заедно за Здравка“ ще обедини благодетели, които желаят да помогнат за лечението на болно момиче от Харманли. Той ще се състои на 25 октомври от 18:30 часа в НЧ “Дружба-1870“. Инициативата цели да подкрепи финансово 24-годишната Здравка Мартинова Карагяурова, която страда от онкологично заболяване и се нуждае от средства за лечение. Билетите ще бъдат на стойност 5 лв. На входа ще има поставена и дарителска кутия.
В събитието с благотворителна цел, ще се включат: Георги Желев, Изабелла Лекова, хор ”Славей”, ФФ ”Детелини”, Детска музикална школа “Харманлийски славеи”, ДВГ ”Щастливци”, балет “Ритъм” ТК ”Ритмика”, ФТФ ”Тракийци”, ТС ”Хорищенци” ДТС ”Хорищенци”, ТК ”Гергана”, ФТФ ”Белоногата” и ФК ”Загрей”.
Община Любимец и Народно читалище „Братолюбие – 1884“ първи организираха подобен благотворителен концерт в помощ на Здравка от Харманли. Той се проведе снощи в салона на читалището.
В него безвъзмездно участваха певиците Рая Тянкова – Мехмедкяе, Рая Желева и Ивана Погосян, музикантите Тонка Тенева и Спаска Тодорова, танцовите състави към читалището „Сакарче“ и „Сакарци“, модерен балет „Ейджъл“, едни от най-известните имена в България Жоро Любимеца и DJ JIVKO MIX.
Кампанията премина под мотото „Да дарим здраве на Здравка“. Всеки, който се включи, закупи билет на стойност 5 лв. и дари средства в благотворителната кутия.

Събраната сума бе 6 140 лв.

Всеки, който иска да помогне, може да го направи и на Дарителската сметка: БГ лева: IBAN: BG77 UNCR 7000 1523 6938 90 Банка: УниКредит Булбанк BIC:UNCRBGSF Титуляр: Здравка Мартинова Карагяурова

Милена Митева
От Милена Митева октомври 11, 2019 10:47
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама