Бивш военен зверски пребит пред дома му

Сакар нюз
От Сакар нюз март 20, 2006 10:49

Бивш военен зверски пребит пред дома му

Поредният побой в Симеоновград отново потресе обществеността тук. Жестокостта, с която бе извършен показва, че средновековните методи за саморазправа все още са в сила и хората, които са готови да ги приложат, не се спират пред нищо. Трудно могат да се намерят думи, с които да се опише случилото се, което те (или той) са причинили на нашия съгражданин Койчо Коев. Може само да се предположи, че това е постъпка на хора, за които човешкият живот не струва нищо.
Случаят е следния: сутринта около 6 часа съседът на Койчо Атанас Атанасов го намира в безпомощно състояние пред блока. Той веднага се качва на петия етаж и уведомява за това жена му. Обажда се на полицията и те пристигат незабавно.
Съпругата на Койчо – Стефка, слиза долу, вижда пребития си съпруг и веднага тропа на първия апартамент на третия етаж. “Обадете се на бърза помощ” – моли тя. Съседите й отварят и тя се свързва. От бърза помощ искат тя най-напред да се обади до полицията за случая. След кратки разправии медицинския техник Стоянов приема обаждането и заедно с екип пристига на място. Те го слагат в линейката, преглеждат го и след това го откарват в Хасково. След транспортирането на Коев в хасковската болница, неврохиргугът д-р Делчо Каравасилев и екипът му са го оперирали незабавно. При ударите, които са му нанесени, е счупен черепът и костици от него са се забили в мозъка му. Освен това са строшени и двата му крака.
Койчо Коев е на 46 години и работи като механик в „Енергоремонт“ – Гълъбово. Той е бивш военен. Никой от съседите или близките не помни Койчо да се е скарал с някого или да нагруби някого. За тях той е много скромен човек. Всички мислят, че има объркане и побойниците е трябвало някой друг да бият.
Целият град е потресен от случилото се. В момента хората от града се надяват полицията час по-скоро да разплете случая. Той обаче няма да е от най-лесните.
Койчо е бивш военен, женен е и има две деца.
В четвъртък от болницата в Хасково съобщиха, че няма опасност за живота на Коев.

Апел към гражданите на Симеоновград

Уважаеми съграждани,
Всички ние сме потресени от варварския акт, извършен над Койчо Койчев.
Обръщаме се към всички жители на Симеоновград, които имат някаква информация по този случай да подпомогнат полицията за разкриване на това престъпление.
Обществеността на града ни осъжда това престъпно деяние и трябва да прояви нетърпимост към подобни издевателства.
Ние сме уверени, че със съвместните действия на полицията и гражданите на Симеоновград престъпниците ще бъдат разкрити и ще понесат заслуженото наказание.

08.03.2006г.
Симеоновград
Подписали: за ПК „Тракия“ – Росен Бонев, ПД „Социалдемократи“ Сл. Пънкин, ПД „Атака“ – Костадин Стамов

Сакар нюз
От Сакар нюз март 20, 2006 10:49
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама