Бийт боксер от Харманли на финал на Националното

Милена Митева
От Милена Митева октомври 5, 2015 10:32

Бийт боксер от Харманли на финал  на Националното

Деветнадесет годишният Александър Димитров ще участва на финала на Националното състезание по бийт бокс. То ще се състои на 9 октомври в столицата. За него Алекс се класира след като пребори опонента от София, който му се падна от жребий според правилата.
Втори кръг бе заснет в София за Сити ТВ, където зрителите гледаха възможностите на участниците. На него участваха 32 състезатели. След като пребори конкурента си, Александър остана във финалните 16 бройки. Сега се подготвя сериозно за финала.
„Отделям по един-два часа на ден за директните битки. Ще дам най-доброто от себе си. Вълнувам се.“, допълни Алекс.
Състезателите ще бъдат оценени от световния шампион в тази дисциплина за 2012-та година – Skillers и първият бийт боксьор в Българя – Red One. Председател на световната федерация е Bee Low.
Бийтбокс се нарича вокално изпълнение, възпроизвеждащо най-често ударни инструменти, скречове или различни музикални ефекти, които се срещат в популярните мелодии от музикалната сцена.
Бийтбоксът става известен към края на 1970 г. , като е бил наричан „инструментала на бедния“, защото замествал ролята на ритъма при рап песните, изпълнявани в бедните квартали и гета.

Милена Митева
От Милена Митева октомври 5, 2015 10:32
Напиши коментар

2 Коментара

  1. Град0 октомври 5, 13:53

    И какъв трябва да е тоя „бийт боксьор“ не разбрах точно. Алтернативното Аз на Кубрат Пулев, може би?

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама