Безплатни учебни помагала и пособия за децата в „Рай“ – Любимец

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова септември 13, 2016 16:19

Безплатни учебни помагала и пособия за децата в „Рай“ – Любимец

Акценти

  • Освен IT технологии, в двете детски градини се направиха редица освежителни ремонти.

Свързани публикации

„От тази учебна година децата от ЦДГ „Рай“ – Любимец, ще ползват безплатни помагала и учебни пособия по време на престоя си“ – това заяви директорът на детската градина Иванка Христова. Досега родителите заплащаха комплектите, с които работиха децата по време на обучението си. Годишно отделяха приблизително на 40 лв. на дете. От тази учебна година образователната институция осигурява пълен комплект книжки по всички направления за всяко дете, записано в съответната група.

Другата новост е, че ръководния екип на детското заведение осигури компютри и лаптопи, които ще бъдат в помощ на учителите по време на обучението на децата. С иновативните методи на преподаване часовете на обучение стават много по-интересни и вълнуващи за малчуганите.

Освен IT технологии, в двете детски градини се направиха редица освежителни ремонти. Боядисаха занимални и спални помещения, коридори, фоайе, поставиха нов гранитогрес в общите части. Средствата за всички обновления и новости са осигурени изцяло от бюджета на градината.

Общо 60 деца ще прекрачат прага на градината за пръв път през 2016/2017 учебна година, а 280 е броят на най-малките ученици, които ще се обучават в ЦДГ „Рай“.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова септември 13, 2016 16:19
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама