Безплатна среща с уролог ще се състои в Харманли

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 30, 2015 10:16

Безплатна информационна среща със специалист-уролог ще се проведе в Харманли в Пенсионерския клуб в кв. “Тракия” (до автогарата) на 30 октомври (петък) от 16:00 ч. Тя е част от Националната кампания за мъжко здраве „Отиди на преглед“ и е отворена за всички граждани, които имат интерес и въпроси по темата.
Кампанията „Отиди на преглед“ ще продължи и през зимата със срещи в цялата страна.
“Отиди на преглед” включва напълно безплатни образователни срещи в различни региони в България със специалисти уролози, разясняващи какво е доброкачествена хиперплазия на простатата (ДПХ), каква е ползата от навременното й диагностициране и лечение, както и рисковете от забавянето им. Организатор е Българското урологично дружество, със съдействието на ГлаксоСмитКлайн.
Кампанията стартира за втори път през февруари 2015 г., след успешно си първо издание през 2012 и 2013 година, когато бяха проведени повече от 100 срещи с уролози в различни населени места в цялата страна. Основна цел на инициативата е да насърчи мъжете над 50 години да обърнат внимание на симптомите, причинени от увеличаване на простатата, и да посетят личния си лекар или специалист-уролог за компетентна помощ, а не да се опитват да се лекуват сами.
За информация:
Теодора Генова
тел.: 0883 338 640, [email protected]

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 30, 2015 10:16
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама