Безплатна среща с уролог ще се състои в Харманли

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 30, 2015 10:16

Безплатна информационна среща със специалист-уролог ще се проведе в Харманли в Пенсионерския клуб в кв. “Тракия” (до автогарата) на 30 октомври (петък) от 16:00 ч. Тя е част от Националната кампания за мъжко здраве „Отиди на преглед“ и е отворена за всички граждани, които имат интерес и въпроси по темата.
Кампанията „Отиди на преглед“ ще продължи и през зимата със срещи в цялата страна.
“Отиди на преглед” включва напълно безплатни образователни срещи в различни региони в България със специалисти уролози, разясняващи какво е доброкачествена хиперплазия на простатата (ДПХ), каква е ползата от навременното й диагностициране и лечение, както и рисковете от забавянето им. Организатор е Българското урологично дружество, със съдействието на ГлаксоСмитКлайн.
Кампанията стартира за втори път през февруари 2015 г., след успешно си първо издание през 2012 и 2013 година, когато бяха проведени повече от 100 срещи с уролози в различни населени места в цялата страна. Основна цел на инициативата е да насърчи мъжете над 50 години да обърнат внимание на симптомите, причинени от увеличаване на простатата, и да посетят личния си лекар или специалист-уролог за компетентна помощ, а не да се опитват да се лекуват сами.
За информация:
Теодора Генова
тел.: 0883 338 640, tedy@pr-o-pr.com

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 30, 2015 10:16
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.