„Бенковски“ бие, „Хеброс“ прави равен, „Герганин извор“ с нелепа загуба

Милена Митева
От Милена Митева ноември 6, 2015 11:17

„Бенковски“ бие, „Хеброс“ прави  равен, „Герганин извор“ с нелепа загуба

„Герганин извор“ загуби нелепо като гост на Хасково. Срещата се състоя в деня за размисъл, 31 октомври, на градския стадион в областния град, пред около сто фена.
Мачът започна с териториален превес на отбора на Хасково в първите десет минути, който се изрази с два неточни удара към вратата на Мирослав Веселинов. След 15-тата минута „Белият балет“ взе инициативата в свои ръце, след което последваха три опасни атаки към врата на противника, които не реализираха гол.
В края на първото полувреме резултатът бе открит в полза на домакините сред карамбол в наказателното поле на Бисер. Гол майсторът бе Делчо Корчев. При този резултат завърши и първото полувреме.
Втората част от играта започна с натиск на отбора на гостите, но достигайки до постъпите към вратата на Хасково, атаките биваха разбивани.
„Белият балет“ отправи удари към вратата на Хасково, но те бяха извън очертанията. Развръзката на мача настъпи в 87-а минута, когато защитата на „Герганин извор“ заспа и нападателят на домакините Милко Милков успя да вкара избитата от вратаря на Бисер топка в опразнената врата.
Последва мълниеностна атака от страна на „Герганин извор“, но денят бе за вратаря на домакините, който предотврати сигурен гол след изстрел на Деян Иванов.
При следващата атака в 89 -а минута отборът на домакините окончателно приключи интригата в мача, след като отбеляза трети гол, дело на Стоян Бръмчев. В ответната атака успяха да отбележат почетно попадение, дело на Николай Делчев.
Другият отбор на Харманли „Хеброс“ завърши 0:0 при гостуването на „Сакарски спортист“ Тополовград. Характерното за двата отбора бе, че си поделиха по едно полувреме на надмощие, като гостите от „Хеброс“ бяха по дейни през първата част от мача, а домакините във втората част.
В друг мач от IX кръг на ОФГ – Хасково, „Бенковски“ победи „Стефан Караджа“ с 5:2.
В неделя, 8 ноември, от 14:30 часа на стадиона в Харманли ще се срещнат отборите на „Герганин извор“ и „Хеброс“.

Милена Митева
От Милена Митева ноември 6, 2015 11:17
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.